19 / 04 / 2024

Ebruli Ispartakule faiz kampanyası

Ebruli Ispartakule faiz kampanyası

Emlak Konut kampanyasıyla satışa çıkan Ebruli Ispartakule'de 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 345.6 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile imzalanan Sözleşmeye Ek-6 No.lu Protokol ile 208 milyon 356 bin 23,83 lira olan asgari şirket payı toplam geliri 345 milyon 646 bin 316,18 liraya yükseltildi.

Ebruli Ispartakule'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Ebruli Ispartakule) kapsamında, 678 Ada 11 Parsel A2, D1, D2, D3, D4, D5 Bloklar, Sosyal Tesis, Kapalı Otopark ve Ada Dışı Altyapı Hatlarının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 192.2 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 192 milyon 164 bin 800,30 TL'ye yükseldi...

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 150.8 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ebruli Ispartakule'nin yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-3 No.lu Protokol ile 132 milyon TL olan asgari şirket payı toplam geliri 150 milyon 861 bin 635,76 TL'ye yükseldi. 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Ebruli Ispartakule'nin kısmi geçici kabulü tamam!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ebruli Ispartakule kapsamında, 678 Ada 11 Parsel A2, D1, D2, D3, D4, D5 Bloklar, Sosyal Tesis, Kapalı Otopark ve Ada Dışı Altyapı Hatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ebruli Ispartakule 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ebruli Ispartakule projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ebruli Ispartakule 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Ebruli Ispartakule değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ebruli Ispartakule projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Ebruli Ispartakule faiz kampanyası Haberi

Ebruli Ispartakule faiz kampanyası

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Ebruli Ispartakule, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Sıtar İnşaat İcra Kurulu Başkanı Müslim Güzel, Aslan Yapı İcra Kurulu Üyesi Mesut Aslan ve Yüksek Mimar Uğur Özgüven katıldı.


Kolay ulaşımı ve çevreci özellikleriyle dikkat çeken Ebruli Ispartakule projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

600 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 724 daire ve 52 ticari ünite yer alıyor. 41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ebruli Ispartakule'de 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Murat Kurum

Ebruli Ispartakulı proje lansman toplantısı konuşan Emlak Konut...