28 / 03 / 2024

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Burnaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz 2013 tarihinde Ümraniye, Çamlık Mahallesi içinde kuruldu

Zincir marketlerde yeni dönem başladı...

Zincir marketlerde tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara yönelik gıda ürünü satışı zorunlu hale geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Vatandaşlar yeni iş fırsatları için gözünü dört açmış durumda. Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı olan üniversite hastanesine 150 kamu personeli alacağını açıkladı. Başvurular ise online olarak gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Dikkat! Bakanlıktan çok önemli duyuru! O ilaçlar bir defalık reçetesiz alınabilecek!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından alınan önlemlerden biri daha açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı duyuruda bazı ilaç ve tıbbi malzemelerin bir defaya mahsus olmak üzere reçetesiz olarak alınabileceğini açıkladı. İşte bakan

Depremzedeler ilaçlarını eczanelerden raporsuz olarak alabilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, ülkemizi yasa boğan depremlerin etkilediği bölgelerde ikameti bulunanların, raporlu ilaçlar ve tıbbi malzemelerini reçetesiz olarak temin edebileceğini açıkladı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

İlaç fiyatlarına dev zam geldi!

İlaç fiyatlarına yüzde 36,77 oranında zam yapıldı. Söz konusu karar Resmi Gazete'den yayımlandı. Tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında artışa gidildi. Bugünden itibaren tüm ilaçlara yüzde 36,77 zam yapıldığı kaydedildi.

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi Haberi

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi

EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Burnaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Sümeyye Burnaz'a ait. 


EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işler montaj işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


EC Medikal Tıbbi Cihazları Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Keten Sokak, No:27...