18 / 04 / 2024

ece atalay

ece atalay

Konut satış ve pazarlama piyasasının köklü isimlerinden Ece Atalay ve Eli Asoe'nun Eren ismini verdikleri ikinci bebekleri dünyaya geldi. Eren bebek 3 kilo 200 gram ağırlığında.

Ece Atalay: Satışlarda güven ortamı oluşacak!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Bulvar İstanbul Ece Atalay, tüketici kanunundan bahsetti ve satışlarda kurulacak güven ortamına değindi...

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

Ece Erken’e mimar şoku! Banka hesabına haciz kondu!

İç mimar Jale Barahya tarafından açılan dava sonucunda mahkeme sunucu Ece Erken'i haksız bulunca, 40 yaşındaki sunucunun banka hesabına haciz konuldu.

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Ece Erken, mimar Jale Barahya'ya hakaret ettiği için yargıda!

Ece Erken, evini dekore eden mimar Jale Barahya hakkında ‘Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın’ diye bir paylaşım yaptı. Mimarın şikayeti sonrasında Erken hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Bursa Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi, Şerafeddin Atalay Kreşi’nin yapımını tamamladı.

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Ece, 14 AVM'yi nasıl farklılaştıracak?

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

Ece Erken ve Jale Barahya davasında son durum!

Evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya’nın 1 ay süreyle koruma kararı aldırdığı sunucu Ece Erken, mahkemenin bu kararına itiraz etmişti, Ece Erken’in itirazını mahkeme reddetti.

Jale Barahya Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi!

Sunucu Ece Erken, evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya ile mahkemelik oldu. Savcılığa şikayette bulunan ve hakarete uğradığı iddiasıyla 15 bin TL tazminat davası açan Jale Barahya, Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi. 

Ergün Atalay: Türkşeker fabrikaları özelleştirmeden çıkarılmalıdır!

Türkşeker kapsamındaki 14 fabrikanın özelleştirilmesi için ihale sürecinin başlatılmasının ardından Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, " Türkşeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkarılmalıdır." dedi..

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Mimar Jale Barahya'dan Ece Erken'e dava!

Ece Erken'in kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya Ece Erken'e 15 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

ece atalay Haberi

ece atalay

Konut satış ve pazarlama piyasasının köklü isimlerinden Ece Atalay ve Eli Asoe'nun ikinci bebekleri dünyaya geldi. 


Ece Atalay bugün Acıbadem Hastanesi'nde doğum yaptı. Çocuğa Eren adını verdiler. Eren 3 kilo 200 gram ağırlığında.


Çiftin 4 yaşında Alp adlı bir oğulları daha var.


www.emlakkulisi.com ailesi olarak Ece Atalay ve Eli Aseo'ya Alp ve Eren ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.