26 / 04 / 2024

ece çalışkan

ece çalışkan

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurumsal Değerleme Departmanı Kıdemli Değerleme Uzmanı Ece Çalışkan, İstanbul’da, geniş Boğaz manzarasına sahip konutların genel olarak yoğunlaştığı başlıca semtler konusuna değindi...

Zekeriyaköy'ün hangi projesinde fiyatlar ne kadar?

Zekeriyaköy bölgesinde öne çıkan projelere bakıldığında; Ormanada, Pera Sunset Park, Kent Optimum, Park One gibi isimlere rastlanmaktadır

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çalışkan tarafından kuruldu.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

PIM Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PIM Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Çalışkan tarafından kuruldu. 

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y İnşaat Orman Ürünleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan ve Hızır Ekşi ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Konut satışlarındaki artış mobilya sektörünü de etkiledi!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, koronavirüs salgını sürecinde online siparişlerin arttığını belirtti. Çalışkan, konut satışlarında yaşanan hareketlenmeyle birlikte mobilyada satışların da arttığını söyledi...

ece çalışkan Haberi

ece çalışkan

İstanbul’da, geniş Boğaz manzarasına sahip konutların genel olarak yoğunlaştığı başlıca semtler, Anadolu Yakası’nda Salacak, Beylerbeyi, Çengelköy ve Beykoz; Avrupa Yakası’nda ise Tarabya, Yeniköy, Rumelihisarı ve Ortaköy olarak sıralanabilir. Söz konusu bölgelerde yer alan farklı tipteki konutların yaşı, otopark alanı, konumu, konutun bakım durumu, semt merkezine ve sahile olan yakınlığı, deniz gören konutların gördüğü manzara açısı, yalılarda arsa alanı ve yapının parsel içinde konumlandırılma şekli vb. kriterler bu gayrimenkullerin fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bunların yanı sıra, yasal açıdan problemli olan yapıların satış bedelleri yasal yapılara göre daha düşük olabilmektedir. Özellikle yalı tipindeki gayrimenkulün satış bedelinin belirlenmesinde, konumlu olduğu bölgenin dokusundaki düzen de etkilidir. Yalılarda satış bedelini, sahip olduğu rıhtım genişliği ve deniz cephesi de oldukça önemli oranlarda etkilemektedir.


Beylerbeyi bölgesinde,...