20 / 04 / 2024

ece holding Ceramitec 2015

ece holding Ceramitec 2015

Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Isvea, Unicera'da yeni mutfak konseptini görücüye çıkardı!

ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çenesiz: "Türkiye'de yaşanan olumsuzluklara ve hain darbe girişimine rağmen sektör 2016 yılını olağan seyrinden aşağı düşmeden bitirdi" dedi.

Ideal Standard, güven ve destek mesajı verdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi.

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Siena Kiremit'e İtalya'dan tasarım ödülü!

ECE Holding’in kiremit sektöründe faaliyet gösteren firması ECE Kiremit tarafından üretilen ve tasarımı İtalya’da yapılan Siena; dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

ECE Holding Ar-Ge Merkezi tescillendi!

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran ECE Holding’in Ar-Ge Merkezi’ne, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi verildi.

Ece Kiremit inovasyonla tarım toprağını kurtardı!

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı.

Kiremitte inovasyon tarım toprağını kurtardı!

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı

ECE’ye çok uluslu ortak!

Yapı grubu ECE Holding, çok uluslu banyo ürünleri markası Ideal Standard International ile birlikte şirket kurdu. Yüzde 50-50 ortaklı şirket için imzalar önceki gün atıldı.

Ece Holding ve Ideal Standard Internation ortak oldu!

Yapı sektörünün lider firması ECE Holding ile 200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, süregelen iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Türkiye faaliyetlerini Ideal Standard Yapı Malz

Ideal Standart ile Ece Holding birlikte çalışacak!

1875 yılında ABD'de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye'de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu.

Ece Holding ile Ideal Standard ortak oldu!

1875 yılında ABD’de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye’de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu. Ece Holding hali hazırda Türkiye’de Ideal Standard için

Ideal Standard ile Ece Holding ortak oluyor!

ECE Holding ile Ideal Standard Holdings süregelen işbirliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Türkiye faaliyetlerini Ideal Standard Yapı Malzemeleri A.Ş. altında ortaklığa dönüştürüyor.

ece holding Ceramitec 2015 Haberi

ece holding Ceramitec 2015

ECE Holding bünyesinde, seramik vitrifiye üretimi alanında elde edilen bilgi ve tecrübe ile kurulan vitrifiye seramik sektörü için makine, ekipman ve sistemler üreten teknoloji firması Genitec, Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Uluslararası Seramik Endüstrisi Fuarına katıldı. Fuar boyunca katılımcılardan büyük ilgi gören Genitec, sektöre damga vuracak ve son teknolojilerle ürettiği  yeni makineleri tüketicilerin beğenisine sundu.

1979'dan bu yana 3 yılda bir düzenlenen ve Messe München GmbH tarafından organize edilen Ceramitec 2015’e katılan Genitec, yenilikçi ve üretimi zor yüksek teknolojili makineleri ile katılımcılardan büyük ilgi gördü. 

20-23 Ekim tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Ceramitec 2015 Fuarına 42 ülkeden 613 katılımcı firma stand açtı. Üreticilerden tedarikçilere ve araştırmacılara kadar sektörün farklı alanlarındaki çalışanları bir araya getiren fuarı 16.773 kişi ziyaret etti. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği...