26 / 04 / 2024

ECE Holding Ar-Ge Merkezi tescillendi!

ECE Holding Ar-Ge Merkezi tescillendi!

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran ECE Holding’in Ar-Ge Merkezi’ne, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi verildi.



14 Ekim’de Sheraton  Ankara Hotel  & Convention Centre’da gerçekleşen  “4. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi ve Fuarı“nda ECE Holding, kurulduğu yıldan bu yana geliştirerek yürüttüğü Ar-Ge faaliyetleri, nitelikli, araştırmacı kadrosu ve sektöre getirdiği yeniliklerle “Ar-Ge Merkezi Belgesi”ni aldı.

 

Ar-Ge Merkezi Belgesi, çalışmalarını düzenli bir altyapı ve kolektif bir yöntemle yapan, geliştirdiği yeniliklerle sektöre know-how desteği sağlayan ve Ar-Ge Merkezi bünyesinde çalışan araştırmacıların ve yardımcı personellerin bilgi birikimi ile ortaya çıkan projelerle hem firmanın hem de ülkenin gelişimine katkı sağlayan firmalara veriliyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi, aynı zamanda belgeyi alan firmaların  Ar-Ge Merkezi’nin kamu onaylı bir merkez haline geldiğinin de göstergesi.

 

İleri teknoloji üreten bir Ar-Ge Merkezi                                                                                    

Ece Holding Ar-Ge Merkezi, toplamda 1800 m2 alana kurulu, yeni ürün geliştirme merkezinden ileri teknoloji seramikleri laboratuarına, geleneksel seramik geliştirme laboratuarından termal özellikler laboratuarına ve seramik makineleri geliştirme laboratuarına varıncaya kadar birçok alanda ileri teknoloji üreten bir yapıya sahip.


Ar-Ge Merkezimizle sektörümüze ve ülkemize know-how desteği sunacağız

Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’tan alan ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz,  bu belgeyi almanın çok kapsamlı bir süreci temsil ettiğini, Ar-Ge merkezlerini teknolojinin, inovasyonun, üretimin, nitelikli işgücünün ve istihdamın gelişmesine katkı sağlayan en önemli unsurların başında geldiğini belirtti. Çenesiz, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi’nin sahibi olmak yeni projelerimiz için bizi motive ediyor.  Bu belgeyle birlikte Ar-Ge Merkezimiz kamu onaylı bir merkez haline gelmiştir.


Ece Holding Ar-Ge Merkezimiz ile gerek sektörümüze gerekse ülkemize sunacağımız hizmetlerle öncü olmayı hedefliyoruz. Ar-Ge merkezinin kurulması, firmamızın Ar-Ge altyapısını, üretim yaptığımız tüm alana yansıtabilecek teknik desteği sağlaması, nitelikli araştırmacı kadrosuyla bilgi birikiminin gelişmesi için bir avantajdır. Bu sayede sektöründe bilgi üreten ve bu bilgiyi kendi bünyesinde kullanan ve dışarıya satan bir sistem kurulmaktadır. Biz de Ece Holding Ar-Ge Merkezi olarak geliştirdiğimiz sistemleri sektöre fayda sağlayacak şekilde know-how desteği olarak sunacağız. ”


Geri Dön