29 / 03 / 2024

Ece Şen Yapı Gayrimenkul iletişim

Ece Şen Yapı Gayrimenkul iletişim

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

2022 yılında çimentoya zam yolda!

Dolar kurundaki artışla beraber yükselişe geçen yapı malzemeleri fiyatları durdurulamıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde çimentoya 100 TL'lik zam yapılacağı konuşuluyor.

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Şen Yapım ve Temelsan Yapı'dan Alsancak'a yeni proje!

Yaklaşık 100 yıllık tarihiyle Türkiye’nin köklü kuru meyve ihracatçıları arasında olan Şen Ailesi ile İzmir’de konut projeleri hayata geçirilen Temelsan güçlerini birleştirdi.

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

REHAU yılın en yapı ürünleri üreticisi seçildi!

Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon sistemlerini hayata geçiren REHAU, Build 2018 tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Bina Ödülleri” töreninde yılın “En İyi Polimer Esaslı Yapı Ürünleri Üreticisi” seçildi.

Tekşen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekşen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşe Şen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur Çelik Kapı'nın Sur Wall serisi katılımcılardan tam not aldı!

Sur Çelik Kapı, bu yıl 23-27 Mayıs tarihlerinde 40. kez gerçekleşen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 6 yeni modellini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Yeni nesil Sur Wall sitemini de katılımcıların beğenisine sunan Sur Çelik Kapı, fuarın en dikkat çeken ismi oldu.

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

İMO Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

Ece Şen Yapı Gayrimenkul iletişim Haberi

Ece Şen Yapı Gayrimenkul iletişim

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı Mah.Sarıkanarya Sk. Byoffıce Apt.No:14/7...