29 / 03 / 2024

Eclipse Maslak Business fiyatları

Eclipse Maslak Business fiyatları

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eclipse Business Maslak'ta ofis fiyatları 531 bin 395 dolardan başlıyor. Proje "Eclipse Business Maslak'ta bugün taşın, yarın çalış" sloganıyla yükseliyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293 bin lira arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükseliyor..

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin liradan başlıyor!

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293bin lira arasında değişiyor. Eclipse Maslak Business projesi, 135 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen ofis kullanım alanlarına sahip.

Eclipse Maslak Business güncel fiyat listesi!

Eclipse Maslak Business projesinde satış süreci devam ediyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. İşte Eclipse Maslak Business güncel fiyat listesi...

Eclipse Maslak Business fiyat listesi!

Eclipse Maslak Business projesi 2 kule halinde hayata geçiriliyor. Yüzde 25 peşinat ile daire sahibi olunabilen projede dairelerin yanı sıra ofis ve dükkanlar da mevcut. İşte Eclipse Maslak Business fiyat listesi...

Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanma imkanı sağlanan Eclipse Maslak Business Ofisleri akıllı bina alt yapısına sahip. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business fiyatları!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak Business projesi ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business’in iklimlendirmesi Mitsubishi ile sağlanıyor!

Eclipse Maslak Business projesi ticari alanları ve sosyal tesislerinin ısıtma-soğutma ihtiyacı için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti.

Eclipse Maslak Business fiyat!

İstanbul Maslak'ta konumlandırılan Eclipse Maslak Business projesinde satışlar devam ediyor. Eclipse Maslak Business projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. İşte Eclipse Maslak Business fiyat...

Eclipse Maslak Business fiyat listesi 2017!

Eclipse Maslak Business fiyat listesi ofislerde 612 bin 158 dolardan başlıyor. Eclipse Maslak'ta dairelerin satışları tamamlandı...

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'te ofislerin yüzde 70'i sahiplerini buldu!

Finans dünyasının, ülkenin en başarılı kurumlarının yer aldığı merkezi bir iş alanında konumlanan Eclipse Maslak Business, iş dünyasının zirvesinde olmak isteyenlere, vizyonu büyük olanlara başarıya endeksli esnek çözümler sunuyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Maslak Eclipse'teki son ofisler satışta!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Son ofis ve dükkanların satışı devam ediyor.

Eclipse Maslak Business fiyatları Haberi

Eclipse Maslak Business fiyatları

Eclipse Maslak projesi daireler, ofisler ve dükkanlardan meydana geliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire tipleri bulunuyor.


"Eclipse Business Maslak'ta bugün taşın, yarın çalış" sloganıyla tanıtılan Eclipse Maslak Business Ofisleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta 0,89 faiz oranıyla 60 ay, 0,91 faiz oranıyla 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 


Maslak Eclipse Business ofis fiyatları 531 bin 395 dolar ile 5 milyon 383 bin 398 dolar arasında değişiyor. Teslimleri hemen yapılan proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor.


Artaş İnşaat imzası taşıyan Eclipse Business'ta ofislerin alanları 135,56 metrekare - 1,516,45 metrekare, dükkanların alanları 201,07 metrekare - 794,77 metrekare olarak tasarlandı. 


Eclipse Business Maslak konum olarak İtü...