20 / 04 / 2024

 Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat adres 

 Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat adres 

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gülümser Solmaz tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gülümser Solmaz tarafından kuruldu.

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Hilal Çakır tarafından kuruldu.

BRH Reklamcılık ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

BRH Reklamcılık ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Göz tarafından kuruldu.

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi kuruldu!

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi Cenk Seri ve Cem Serin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tolga Aymaz tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

3. havalimanına Uluslararası Mimarlık Ödülü!

İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesive Teknik Binası, 370 proje arasında yapılan değerlendirme sonucunda Uluslararası Mimarlık Ödülü'nü değer görüldü

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Akın Sümer tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Adera Mimarlık İnşaatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adera Mimarlık İnşaatçılık Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Al Shkeır ve Youssef Ghanım ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın kulesi, Mimarlık Ödülü'nü kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi, 370 proje arasında yapılan değerlendirme sonucunda Uluslararası Mimarlık Ödülü’nü kazandı.

İlaf İnşaat ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaf İnşaat ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Wassım Sayed Hokan tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

 Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat adres  Haberi

 Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat adres 

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gülümser Solmaz tarafından kuruldu.

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. MİMARLIK a.Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...