19 / 04 / 2024

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.



Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İç ve dış turistik seyahat ,nakliye işletmeciliği,acenteliği,rehberliği gibi işler yapmak.Karşılıklı değiştirme yolu ile seyahatler düzenlemek,her türlü kira ve rezervasyon anlaşmaları yapmak. - Turistlere döviz mevzuatı,gümrük muameleleri,pasaport,vize ve seyahatlerle ilgili çeşitli işlemlerde aracı olmak. -Yurtiçinde yerleşik öğrencilerin yurtdışında eğitim görmesine ve yurtdışından öğrenci getirerek yurtiçinde eğitim görmesine aracılık etmek, - Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve her türlü kara,hava,deniz motorlu taşıt alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir. -Bilumum reklam, tanıtım ve promosyon hizmetleri vermek. Reklam ve tanıtım ajanslığı yapmak, yerli ve yabancı radyo, televizyon ve yazılı medya kuruluşları ile reklam anlaşmaları yapmak, radyo, televizyon ve sinema reklamları için ses ve film kayıtları, grafik ve animasyon tasarımları yapmak veya yaptırmak. -Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. -Şirket her türlü mimari plan proje çiziminde bulunmak , resmi makamlardan her türlü inşaat iskan ruhsat işlemleri almak veya yaptırmak . -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak.


Geri Dön