27 / 04 / 2024

eczacıbaşı intemada ne kadar paya sahip

eczacıbaşı intemada ne kadar paya sahip

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş, İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. paylarından 17 bin 489 adet alış işlemi gerçekleştirerek şirket üzerindeki paylarını yüzde 46,23'e yükseltti...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos'ta daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak?

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri diğer paylarını aldı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.’nin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şirketin diğer paylarının alımı hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ Iğdır Tuzluca başvuruları ne zaman?

Toplam 50 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Iğdır Tuzluca'da 3+1 daireler bulunuyor. Projede daire fiyatları 92 bin 383 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Iğdır Tuzluca başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kütahya İnköy'ün kuralı satışları için başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Proje 120,69 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 19 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları ne zaman?

Kura çekilişi 17 Nisan'da gerçekleşecek olan TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 220 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman?

Kura çekimi 26 Mart'ta yapılacak olan TOKİ Trabzon Zağnos'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlayacak?

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

Mağaza ve dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesi 15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kütahya Şaphane 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya Şaphane 2. Etap'ta 228 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. Projede daire fiyatları 77 bin 560 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Kütahya Şaphane 2. Etap başvuruları ne zaman?

Trabzon Pelitli TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplam 45 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Pelitli'de daire fiyatları 82 bin 704 TL'den başlıyor. Peki Trabzon Pelitli TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak?

Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları projesi ön talep toplamaya devam ediyor.Peki Meydan Dükkanları başvuruları ne zaman bitiyor?

eczacıbaşı intemada ne kadar paya sahip Haberi

eczacıbaşı intemada ne kadar paya sahip


Eczacıbaşı tarafından yapılan açıklama şöyle:


17.12.2013 tarihinde İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. payları ile ilgili olarak 9,44 - 9,52 fiyat aralığından 17.489 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. sermayesindeki paylarımız 17.12.2013 tarihi itibariyle %46,23 sınırına...