16 / 04 / 2024

Eda ece nerede oturuyor eda ecenin evi  

Eda ece nerede oturuyor eda ecenin evi  

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Eda Ece kiraladığı daireyi satın aldı!

Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Eda Ece Ulus'ta kiraladığı daireyi satın aldı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark Bomonti projesinde 536 konut, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. Peki Nidapark Bomonti nerede? İşte açık adresi!

Liva Home Uzundere nerede?

Temmuz 2018 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Liva Home Uzundere projesi İzmir Uzundere Karabağlar'da Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

Eda Taşpınar Kuzey Kutbu'na yerleşiyor!

Sabah Günaydın Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli, bugünkü yazısında Eda Taşpınar'ın Kuzey Kutbu'na yerleşeceğini söyledi. Taşpınar, Kuzey Kutbu'nda 2 ay kalacak.

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Daire Kartal Evleri nerede?

Bu yıl Ekim ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Daire Kartal Evleri 25 katlı tek blokta 174 daireden meydana geliyor. Peki Daire Kartal Evleri nerede?

Zermeram nerede?

Zermeram Konutları 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği projede firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit yapılıyor. Peki Zermeram nerede?

Hill Kartal Residence nerede?

Teslimlerin 30 ay içerisinde gerçekleşeceği Hil Kartal'da 193 adet konut bulunuyor. Proje 32 bin 400 metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence nerede?

Eda ece nerede oturuyor eda ecenin evi   Haberi

Eda ece nerede oturuyor eda ecenin evi  

Etiler'den Ulus'a taşınan Eda Ece, burada kiraladığı daireyi satın almaya karar verdi. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; güzel oyuncu Allan Hakko, Mustafa Sandal, Osman Çarmıklı ve Yasemin Aloğlu gibi isimlerle komşu oldu. 

Siteyi, nezihliği, çeşitli sporların yapılabildiği kulübü ve concierge hizmetiyle çok beğenen güzel oyuncu, oturduğu dairenin sahibi oldu. 

Rol aldığı diziyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece böylelikle gayrimenkul yatırımı yapmış oldu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye...