24 / 04 / 2024

edip gayrimankul yönetim kurulu

edip gayrimankul yönetim kurulu

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulunda istifaların ardından boşalan üyeliklere yeni atamalar yapıldı.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip GYO'nun Aday Gösterme Komitesi tarafından önerilen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul'ün "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyesi Ercüment Alptekin'in, üyeliğe yönetim kurulu üyesi Münip Yücel'in ve yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlusu Cengiz Akkoç'un seçilmelerine karar verildi.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!    

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurumsal yönetim ilkeleri gereği oluşturulan komiteler ve bağımsızlık beyanları hakkında açıklama yaptı...

Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi...

Nuri Akın Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.  2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın'ı seçti.

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nu bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak tekrar aday gösteriyor...

Nuri AKIN Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yönetim Kurulu görev dağılımı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Edip GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

edip gayrimankul yönetim kurulu Haberi

edip gayrimankul yönetim kurulu

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi yönetim kurulu bugün yaptğı toplantıda;


Akın Holding A.Ş. temsilcisi olarak Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Münip Yücel'in istifasının kabulüne; 


- Münip Yücel' in yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmasına;


- 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 359. maddesi hükmünce Akın Holding A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliğine seçilmesine;


- Akın Holding A.Ş.'nin yönetim kurulu kararı gereğince Nuri Akın'ın yönetim kurulunda temsilci olarak görev yapmasına, alınan kararları tescil ve ilan edilmesine katılanların oy birliği ile karar...