19 / 04 / 2024

Edip Gayrimenkul görev değişikliği

Edip Gayrimenkul görev değişikliği

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul'de görev değişikliği bildirisini yayınladı.

Ebru Ermurat kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? DAP Gayrimenkul’de hangi alanda görev alıyor?

Ebru Ermurat hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmalarda üst düzey yönetici olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ebru Ermurat’ın hayatı...

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Edip Gayrimenkul'den ilk 6 ayda 2.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün yayınladığı gelir tablosuna göre; net satış rakamı 2 milyon 116 bin 794,11 TL oldu. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Edip Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş ekteki 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verildi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

Nuri AKIN Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yönetim Kurulu görev dağılımı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Görev Taksimi kararını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO Yönetim Kurulu Görev Taksimi kararını yayınladı.

Edip Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesini seçiyor!

Edip Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak uygun görülen Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun aday gösterilmelerine karar verildi.

Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı.

Edip Gayrimenkul görev değişikliği Haberi

Edip Gayrimenkul görev değişikliği



Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip Gayrimenkul'de görev değişikliği bildirisini yayınladı. 


Kap Açıklaması:

Şirketimiz ve Bağlı Ortaklığımızın Genel Müdürü Sayın M.Vahit İPEKÇİ bugün itibarıyla yürütmekte olduğu görevinden...