26 / 04 / 2024

Edirne değerlenecekmi

Edirne değerlenecekmi

Türkiye Muhtarlar Derneği Edirne Şube Başkanlığı "Dayanışma yemeği" düzenledi. Yemekte, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'nin 3 yıl içinde tüm çehresinin değişeceğini söyleyerek, "Arazisi olanlar sakın arazilerini satmasınlar'' dedi.

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

İl Özel İdare'den Edirne'de satılık gayrimenkul!

Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İpsala'da yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerini satışa çıkardı. İpsala Bayrambey'de yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerinin muhammen bedeli 61 milyon 432 bin 500 TL olarak belirtildi.

Kuraklık, Edirne'de bu yıl çeltik rekoltesini düşürdü

Edirne'de çeltik rekoltesinin kuraklık sebebi ile bu sene düşük olacağı belirtildi. Edirne İl Genel Meclisi kasım ayı toplantılarının 4. birleşimi İl Genel Meclis Başkan Vekili Erdoğan Gümülcineli başkanlığında gerçekleştirildi.

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

Edirne'de 3 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi resmen açıkladı! Arsa alacaklara müjde! 

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Edirne Merkez'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TOKİ Edirne Merkez’de 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Edirne’de 'Riskli yapı' raporu site sakinlerini mahkemeye taşıdı!

Edirne’de' riskli yapı' raporu, alan 4 bloklu siteden 3'ü apartmanda yaşayan vatandaşlar arasında anlaşmazlığa sebep oldu. Konu yargıya taşındı. 

Edirne'de Eylül ayında 800 konut satışı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan açıklanan verilere göre; Eylül ayında Edirne'de 800 konut satışı gerçekleşti. 

Edirne'de ev kiraları uçtu!

Edirne'de üniversite öğrencileri yüksek konut kiralarına tepkili. Pandemiden önceki ve sonraki fiyatların arasında dev bir fark olduğu belirtiliyor.

Edirne'de 28 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Edirne İcra Dairesi, Edirne'de yer alan fabrikayı 28 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Edirne'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Edirne İli, Keşan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edirne değerlenecekmi Haberi

Edirne değerlenecekmi

Dursun Ali Şahin, ''Edirne 3 yıl içinde o kadar çok değişecek ki, bazı bölgelerde ki arazüer çok fazla değerlenecek" dedi. Edirne Muhtarlar Derneği'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği "Dayanışma yemeği" bu yıl da Trakya Birlik Yemek Salonu'nda gerçekleştirildi. 



Yemeğe Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Belediyesi yetkilileri, parti temsilcileri katıldı. Yemeğe ev sahipliği yapan Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı, her yıl geleneksel olarak verdikleri "Dayanışma yemeğinde" buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tasmalı, "Tekrardan sevgili mevkidaşlarımız ve mülki amirlerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Son dönemde ilimiz zor günlerden geçiyor. Dilerim ki yaşanan mağduriyete gelecek dönemde daha kalıcı çözümler getirilir. Valimize, ilimizin değerli yöneticilerine, muhtar arkadaşlarımız ve derneğimizin üyelerine de...