19 / 04 / 2024

Edirnede sel baskını

Edirnede sel baskını

Bulgaristan, Tunca ve Meriç nehirlerindeki su seviyesinin rekor düzeye ulaşması nedeniyle " kırmızı alarm " ilan etti. Nehir ve barajlardaki su seviyesinin kritik düzeye ulaştığı bildirildi.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

AFAD ve Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu illerde yaşayanlar aman dikkat!

Şanlıurfa’da dün meydana gelen sel felaketinin ardından AFAD ve Meteoroloji Müdürlüğü’nden şimdi de o iller için uyarı geldi. Fırtına ve su baskını olabilir, tedbirler artırıldı.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatları 20 doların altına geriledi. Bu tablo gümüş üzerinde baskının arttığını gösterirken yatırımcılar merakla son dakika gelişmeleri takip ediyor. İşte gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Altında her şey bu detaya bağlı! Eli altına gidecekler eliniz yanmasın

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen altın fiyatlarındaki baskı devam ediyor. Fİyatlardaki bu baskının ise ABD'deki enflasyonla mücadeleyle ilgili olduğu belirtiliyor. ABD Merkez Bankası'nın enflasyona karşı başarısız olacağı düşüncesi, altın fiyatlarını baskılıyor.

Analistlerden çok net altın tahmini! Kimse bu kadar net konuşmamıştı

Altında yaşanan düşüşün ardından elinde altını olan vatandaşlar da kara kara düşünmeye başladı. Analistlerden elinde altını olacak vatandaşları üzen bir tahmin geldi. Analistler, doların güçlenmesiyle birlikte altının üzerinde artan baskının kısa sürede toparlanmayacağını vurguluyor.

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

Edirnede sel baskını Haberi

Edirnede sel baskını

Bulgaristan'da aşırı yağışların ardından sel baskınlarının yaşandığı bölgelerde durum normale dönerken nehir ve barajlardaki su seviyesinin kritik düzeye ulaştığı bildirildi. 


Çevre ve Sular Bakanlığından yapılan açıklamada, Meriç ve Tunca nehirleri için kırmızı alarm ilan edildiği, ülke genelinde dokuz barajın taştığı belirtildi. 


Ülkenin güneyinde bulunan ve taşan dokuz barajdan üçü olan Kırcaali, Studen Kladenets ve İvaylovgrad'ın suları Yunanistan üzerinden Meriç ve Tunca nehirleriyle Türkiye'ye ulaşıyor. 


Çevre ve Sular Bakanlığı, Tunca ile Meriç nehirlerindeki su seviyesinin rekor düzeye ulaşması nedeniyle Yunanistan ve Türkiye'nin uyarıldığını açıkladı. 


Bu arada Bulgar medyası, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Edirne'deki taşkınlarla ilgili bölgedeki vatandaşların sabrının tükendiğini ve zararlar konusunda dava açabilecekleri yönündeki sözlerine geniş yer ayırdı. 


Bakan Eroğlu "Özellikle onlar birtakım barajlar yaptı ama barajların işletilmesinde, taşkın hacmini bırakmıyorlar...