29 / 03 / 2024

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları.



Kasım ayında yükselişe geçen gümüş fiyatları bugün rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları eli kulağında her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Altın ve gümüş fiyatları son iki gün içinde rekor rakamlara ulaştı. Bu yükselişin altında Amerika Merkez Bankası’nın (Fed), Aralık’ta 50 baz puan faiz artırma beklentisinin yüzde 80'e yükselmesi yer alıyor.

Dolar endeksi 104 seviyesine kadar düşerken dolar değer kaybetti. Doların değer kaybetmesi ile ons altın ve ons gümüş fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Gümüş fiyatı şu dakikalarda 13,98 TL seviyesinde işlem görüyor. Eli kulağında gümüş her an 14 TL seviyesini görebilir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön