27 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları.



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 2 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe rekor yükselişle başladı. Bugün altın ve gümüş fiyatları için de oldukça kritik bir gün. ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanacak. Açıklanan verilerin altın piyasası üzerinde etkili olması bekleniyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 22,72 dolardan işlem görüyor. Gümüş grama alış fiyatı  13,49 lira, satış fiyatı ise 13,97 seviyesinden işlem görüyor.

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merpen dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön