28 / 03 / 2024

edremit avm çöken otopark

edremit avm çöken otopark

Edremit'te, kullanılmayan bir alışveriş merkezindeki yeraltı otoparkının tavanının çökmesiyle ilgili inceleme başlatıldı. AVM'nin yatırımcısı Mehmet Duralı, kendisinin de çok şaşkın olduğunu belirterek, "Yapı denetim firması araştırma yapıyor" dedi.

Edremit'te zeytinlik AVM oluyor!

Balıkesir'in en can alıcı yerlerinden biri olan Edremit körfezinde ki zeytin ağaçları kesilerek yerine AVM inşa ediliyor.

Lütfi Elvan'dan AVM'ler için 'İngiliz modeli' teklifi!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken arasında yapılan görüşmede, AVM'ler için 'İngiliz modelinin' önerildiği ortaya çıktı. 

Bendevi Palandöken: Ankara esnafı AVM fazlalığından şikayetçi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, Ankara esnafının AVM ve zincir marketlerin fazlalığından şikayetçi olduğunu söyledi.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

AVM'ler için saat ayarı talebi: Esnafın iş yaptığı saatlerde kapalı olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AVM'lerin açılış kapanış saatlerinin daraltılarak tekrar düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Palandöken, "Esnafın en çok iş yaptığı saatlerde AVM'ler kapalı olmalı" diye konuştu.

AVM sayısı 5 yılda yüzde 27,5 arttı!

“AVM sayısı her geçen yıl artıyor'' diyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AVM sayısının 323’ten yüzde 27,5 artış göstererek 412’ye çıktığını söyledi.

1 yılda AVM’ler yüzde 4, zincir marketler yüzde 12 arttı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, her yerde inşa edilen AVM ve zincir marketlerin esnafı zora soktuğunu anlattı. Palandöken, 1 yılda AVM’lerin yüzde 4, zincir marketlerin yüzde 12 artığını açıkladı.

TESK: AVM'ler afet toplanma alanlarını işgal etti!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, İstanbul'da afet toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sında alışveriş merkezi (AVM), rezidans ve gökdelenlerin inşa edildiğini açıkladı..

AVM'ler arttıkça esnaf sayısı azalıyor!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "AVM'ler ziyaretçi sayısını ve karını artırdıkça, o bölgedeki esnaf sayısı azalıyor." dedi...

Bakkalların en önemli sorunlarından biri AVM'ler!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Bakalların derdi günden güne büyüyen rekabet ortamıdır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." dedi.

AVM'ler esnafı bitiriyor!

Türkiye’de serbest meslek sahibi ve kendi hesabına çalışanların toplam istihdam içindeki payı 32,7'ye geriledi. TESK Genel Başkanı Palandöken, "AVM’ler, terzi esnafını, berber, kuaför esnafını bitiriyor" dedi...

AVM sayısı 3 yılda 445'e çıkacak!

TESK Genel Başkanı Palandöken, yapılması planlanan AVM’ler ile toplam AVM sayısının 445’e çıkacağını ifade etti...

edremit avm çöken otopark Haberi

edremit avm çöken otopark

Edremit'te, kullanılmayan bir alışveriş merkezindeki yeraltı otoparkının tavanının çökmesiyle ilgili inceleme başlatıldı. AVM'nin yatırımcısı Mehmet Duralı, kendisinin de çok şaşkın olduğunu belirterek, "Yapı denetim firması araştırma yapıyor" dedi. 


AVM'nin 100 metre ilerisinde eski bir dere yatağı bulunduğunu anlatan çiftçi Osman Deveci ise, dere yatağının gerektiği gibi ıslah edilmeden imara açıldığını ileri sürüp, belediyeyi suçladı. Her yağmur yağdığında bu dere yatağı yakınında bulunan evlerin bodrum katlarının su içinde kaldığını savunan Deveci, çökmenin bu yüzden olduğunu savundu. 


Posta Gazetesi Çanakkale...