26 / 04 / 2024

Edremit yanan iş merkezi

Edremit yanan iş merkezi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Yanan elektrikli aracı söndürmek için 25 ton su lazım!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik’te bir tırın taşıdığı elektrikli araçların aniden yanması, kaza ve yangın sonrası elektrikli araçlara müdahalelerin nasıl olması gerektiği sorusunu gündeme getirdi. İşte bu konuda bilmeniz gerekenler.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Edremit'te 7.2 büyüklüğünde deprem olacak iddiası paniğe sürükledi! Prof. Dr. Naci Görür: İtibar edilmemeli! 

Balıkesir'in Edremit ilçesi için ortaya atılan 7.2 büyüklüğünde deprem olacak iddiası ortalığı karıştırdı. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kia’nın fiyatları açıklandı! Elinizi çabuk tutun! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Satışa sunulduğu 2004 yılından bu yanan otomobil severlerin çok tercih ettiği Kia Picanto’nun eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Kia Picanto’nun 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Edremit Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Edremit Altıner Otel 45 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Edremit İcra Dairesi, Balıkesir Edremit'te yer alan Altıner Otel'i 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Yanan ormanlar yerleşime ve turizme açılabilir mi?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz, yanan ormanların yerleşime ve turizme açılıp açılamayacağını kaleme aldı. İşte Kiraz'ın o yazısı...

Edremit yanan iş merkezi Haberi

Edremit yanan iş merkezi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, yıkımı süren iş merkezinde yangın çıktı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına neden olan yangın 45 dakika süren müdahale sonucunda söndürüldü.

Yangın,  Edremit’in Gazicelal Mahallesi'nde yıkımına başlanan iş merkezinde saat 18.00 sıralarında çıkan yangın iddiaya göre işçilerin demirleri kestiği sırada sıçrayan kıvılcımlar, izolasyon malzemelerini tutuşturmasıyla meydana geldi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin yaklaşık 45 dakika süren müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmaları sırasında meydana gelen siyah duman, Balıkesir-Çanakkale karayolunda ulaşım kısa süreli durdu. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından, yol yeniden trafiğe...