26 / 04 / 2024

Efe Bezci turizm

Efe Bezci turizm

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özef Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Efe ve Veysel Öztunç ortaklığında kuruldu.

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hagıa Irene Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Samet Efe Aytek tarafından kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Tiny Mahal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Mahal Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Efe Arslan tarafından kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Efe tarafından kuruldu.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel World Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Efe tarafından kuruldu. 

Efe Bezci turizm Haberi

Efe Bezci turizm

Türkiye’de turizmin hak ettiği yere gelmesi için “inovatif harekete” ihtiyaç duyuluyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) raporuna göre otellerin; kıyı bölgelerinde 10-12, şehirde 15-20, Türkiye ortalaması olarak bakıldığında 12 yılda bir yenilenmesi gerektiğini söyledi. 


Buna karşın ülke turizminin lokomotifi konumundaki otellerin yaş aralığının 30-35 ortalamasında olduğunu, çoğu otelin kendini “gerçek anlamda” yenileyemeden hizmet vermeye çalıştığını ifade eden Bezci, şunları söyledi:

“Yapı yaşlılığının yanında çarpık kentleşme, modern mimariden ve donanımdan uzak projeler de durumun cabası. Sadece modern binalar dikmek de yetmiyor. Kültürel dokuya uygun yapılar üretmeli ve hizmet kalitemizi buna paralel Anadolu sıcaklığında artırmalıyız. Tüm bunlar için geniş katılımlı bir inovatif harekete ihtiyacımız var. Çünkü turizm ülkemiz için en önemli kaynaklardan biri...