26 / 04 / 2024

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.



Besa İnşaat, Ankara'nın en köklü şirketlerinden biri.  Ankara  Ticaret Odası eski Başkanı Salih Bezci'ye ait. Şirketi babası Durali Bezci kurmuş. Salih Bezci de bugünlere getirmiş.

Para'da yer alan habere göre, Besa İnşaat bugüne kadar 10 binin üzerinde konut, 5 bine yakın da iş yeri inşa etmiş. Ankara'da inşaat ve konut sektörüne öncülük eden bir şirket. Ağırlıklı projeleri Ankara'da olsa da son dönemlerde Bodrum'daki projesi ile gündemde.

Bodrum'da yapımı devam eden The BO Viera otel, rezidans ve villa konut projesinden oluşuyor. Projenin yatırım maliyeti de yaklaşık 200 milyon dolar. Şirketin Ankara'da da büyük projeleri devam ediyor. İki büyük projesi olan Kent incek ve Galleria AVM'nin Ankara'da yapımı sürüyor. Besa inşaat'ın başında Salih Bezci olsa da bugün icrada üçüncü kuşak temsilci Efe Bezci bulunuyor. Salih Bezci'nin oğlu Efe Bezci Ankara ile Bodrum arasında adeta mekik dokuyor. Sürekli sahada. Öğrendiğimize göre Efe Bezci Ankara ve Bodrum dışında İstanbul'u da gündemine almış. Efe Bezci bu konuda somut adımlar da atmış. Öğrendiğimize göre İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tutmuş. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetmeye başlayacakmış. Yine öğrendiğimize göre Besa inşaat için İstanbul'da da proje geliştirecekmiş. Ankara ve Bodrum'daki projeleriyle gündemde olan Besa İnşaat'ın İstanbul'da geliştireceği projeler şimdiden merak konusu...


Geri Dön