24 / 04 / 2024

Besa İnşaat zorlu center ofisi

Besa İnşaat zorlu center ofisi

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Berke Çağdur tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

Zorlu Özel Yurt Yatırım ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Özel Yurt Yatırım ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sevda Zorlu tarafından kuruldu. 

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Efe Bezci: 2017 inşaat sektörünün altın yılı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜGİAD Başkan Yardımcısı Efe Bezci, BESA'nın faaliyetleri ve referandum süreci ile ilgili konuştu. Bezci, inşaat sektörünün bu yıldan karlı çıkacağını belirtti.

İşte inşaatın devlerinin 2017 planları!

Geride bırakmakta olduğumuz 2016 yılında içte ve dışta pek çok zorluğa göğüs geren inşaat sektörü, 2017 yılına sıkı hazırlanıyor. İnşaatçılar, devam eden projelerinin yanı sıra yeni projeler üretmek için de hummalı çalışmalar yürütüyor.

Besa İnşaat zorlu center ofisi Haberi

Besa İnşaat zorlu center ofisi

Besa İnşaat, Ankara'nın en köklü şirketlerinden biri. Ankara Ticaret Odası eski Başkanı Salih Bezci'ye ait. Şirketi babası Durali Bezci kurmuş. Salih Bezci de bugünlere getirmiş.

Para'da yer alan habere göre, Besa İnşaat bugüne kadar 10 binin üzerinde konut, 5 bine yakın da iş yeri inşa etmiş. Ankara'da inşaat ve konut sektörüne öncülük eden bir şirket. Ağırlıklı projeleri Ankara'da olsa da son dönemlerde Bodrum'daki projesi ile gündemde.

Bodrum'da yapımı devam eden The BO Viera otel, rezidans ve villa konut projesinden oluşuyor. Projenin yatırım maliyeti de yaklaşık 200 milyon dolar. Şirketin Ankara'da da büyük projeleri devam ediyor. İki büyük projesi olan Kent incek ve Galleria AVM'nin Ankara'da yapımı sürüyor. Besa inşaat'ın başında Salih Bezci olsa da bugün icrada üçüncü kuşak temsilci Efe Bezci...