23 / 04 / 2024

ege çarmıklı projesi

ege çarmıklı projesi

Çarmıklı İnşaat İstanbul Ulus ve Bursa'da yeni konut projelerine başlıyor. Detayları öğrenmek için tıklayın!

Ege Yapı Ormanyaka'da 2023 fiyatlarıyla 48 ay vade imkanı!

Ege Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği Ormanyaka projesi için 48 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte Ege Yapı Ormanyaka projesi ile ilgili detaylar... 

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ege Yapı Ormanyaka ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı Ormanyaka projesinde ön talep süreci başladı. Peki Ege Yapı Ormanyaka projesi nerede? Hangi tip konutlar var? İşte Ege Yapı Ormanyaka projesi ile ilgili merak edilenler... 

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Orhan Çarmıklı vefat etti! 

İş adamı Orhan Çarmıklı hayatını kaybetti. 

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Ege Yapı Ispartakule 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, Ispartakule için düğmeye bastı. Peki; Ege Yapı Ispartakule Projesi nerede? İşte Ege Yapı Ispartakule projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

ege çarmıklı projesi Haberi

ege çarmıklı projesi

 




İnşaat sektöründe 60 senelik geçmişi olan ve resmi taahhüt projelerinde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında yer alan Çarmıklı İnşaat, yeni iş alanlarına göz kırpıyor. Şirketin konut projeleri geliştiren bir diğer kolu Çarmıklı Yapı'nın Kalyoncu İnşaat ve Tamtex ile inşa ettiği 7800 Çeşme projesindeki SPA, bir süre sonra sağlık merkezine dönüştürülecek ve Çeşme'ye sağlık turları başlayacak. Çarmıklı Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çarmıklı, Türkiye'nin sağlık turizmi açığını kapatmak istediklerini ve Çeşme'deki ikinci, üçüncü projelerinde bu konuyu öne çıkarmayı hedeflediklerini söylüyor. İstanbul Ulus'ta ve Bursa'da da yeni konut projeleri olduğunu belirten Gökhan Çarmıklı, projeleri ve sektöre ilişkin fikirlerini anlattı.

* Yeni projeniz...