19 / 04 / 2024

Ege Denizinde deprem mi oldu

Ege Denizinde deprem mi oldu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin (AFAD) verilerine göre, saat 08.06'da, merkez üssü Ege Denizi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Ege Denizi'nde 7 saatte 37 deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerinden derlenen bilgiye göre, saat 10.36'da yerin 7,83 kilometre derinliğinde 4,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Ege Denizi'nde 4 deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerine göre Ege Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İzmir'in merkezinde ve bazı ilçelerinde hissedildi. Kentte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ege Denizi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerinden alınan bilgiye göre, saat 03.45'te merkez üssü Ege Denizi açıkları olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Ege Denizi'nde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin 21,9 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 14.19'da Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Ege Denizi’nde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) edinilen bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 12.13 derinlikte gerçekleştiği kaydedil

Ege Denizi’nde 4.2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Gökçeada'ya 151 kilometre uzaklıktaki deprem, 12,13 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Gökçeada'ya 151 kilometre uzaklıktaki deprem, 12,13 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde saat 01.41'de 4,0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı, 7,1 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı, 7,1 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde saat 11.12'de 3,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem!

Ege Denizi'nde, Gökçeada açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 4,7 büyüklüğündeki deprem, saat 20.43'te kaydedildi.

Ege Denizi'nde 5.5 büyüklüğünde deprem!

Ege Denizi'nde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde saat 06.45'te 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem!

Sabah saatlerinde, merkez üssü Yunanistan olan 4.2, 5.2 ve 3.5 büyüklüğünde üç deprem meydana geldi. Öte yandan dün gece saat 23.37'de, merkez üssü Akdeniz olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi...

Ünlü profesörden o bölge için yeni uyarı geldi: Deprem tehlikesi arttı!

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana deprem sonrası KTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş'tan çarpıcı bir uyarı geldi. Prof. Dr. Osman Bektaş açıklamasında Ege'de deprem tehlikesinin arttığını söyledi.

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi sallandı! SON DAKİKA!

İzmir'de sabah saat 08:19'da 5.1 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD verileri açıkladı. İşte son dakika haberi...

Son Dakika! Ege Denizi'nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan deprem Atina'da da hissedildiği kaydedildi. 

Prof. Dr. Naci Görür Ege Denizi'ndeki depremin ardından uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında değerlendirmeler yaptı. Görür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Depremin yeri ilginç. Deprem Kuzey Marmara çukurluğunda, yani KAF’ın kuzey kolu üzerinde" dedi. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika! Ege Denizi'nde 5,2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Eğriboz Adası yakınlarında 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika deprem oldu! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi

AFAD, Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama... 

Son Dakika! Ege'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. AFAD merkez üssü Ege Denizi olan bir deprem olduğunu duyurdu. İşte AFAD'dan yapılan o açıklama...

Son Dakika! Ege'de deprem oldu! 

Kandilli Rasathanesi, Ege'de deprem olduğunu açıkladı. Deprem birkaç ilde birden hissedildi. İşte detaylar...

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

Ege Denizinde deprem mi oldu Haberi

Ege Denizinde deprem mi oldu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin (AFAD) verilerine göre, saat 08.06'da, merkez üssü Ege Denizi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. 


Depremin, 6,83 kilometre derinlikte meydana geldiği, Çanakkale'den de hissedildiği...