26 / 04 / 2024

Ege Suits lansmanı

Ege Suits lansmanı

Egeliler'e yeni yasam alanı sunan Ege Suits'in lansmanı Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Konutlar, ağustosta teslim edilecek.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Ege Yapı Ispartakule'nin lansmanı 21 Ocak'ta!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule projesinin basın toplantısını 21 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Ege Yapı Kağıthane ön satış fiyatları!

Ege Yapı Kağıthane projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor. Projede lansman öncesi satışlara özel olarak yüzde 12 indirim avantajı bulunuyor...

Ege Yapı Kağıthane satılık ev fiyatları!

Ege Yapı Kağıthane projesi 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuyor. Lansman öncesi yüzde 12 indirim avantajı bulunan projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Ege Yapı ev fiyatları!

Kağıthane Ege Yapı ev fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Ege Yapı Kağıthane lansman fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Ege Yapı Kağıthane projesinde lansman dönemine özel yüzde 12 indirimli sağlanıyor. Ege Yapı Kağıthane lansman fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, düzenleyeceği lansman toplantısı ile Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasında yükselecek olan yeni projesini görücüye çıkarıyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön satışlar başladı!

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön satışlar başladı. Lansman öncesi yüzde 12 indirimli fiyatlarla satışların yapıldığı Ege Yapı Kağıthane projesinde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi!

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi lansman öncesinde ön satışa sunuldu. Toplam 900 adet bağımsız birimden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Ege Yapı Kağıthane projesi yıl sonunda tanıtılacak!

Karma konseptte hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projenin lansmanı yıl sonunda yapılacak.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Karma konseptte hayata geçirilen Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede lansmanın yıl sonunda gerçekleşmesi hedefleniyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı yıl sonunda!

Ege Yapı, Eylül'de satışa çıkarmayı planladığı Kağıthane projesinin lansmanını yıl sonunda yapacak.. Karma konseptte tasarlanan Ege Yapı Kağıthane projesinde satışların yıl sonuna doğru başlaması hedefleniyor.

Ege Suits lansmanı Haberi

Ege Suits lansmanı


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin, İzmirlilere yepyeni bir yaşam alam sunduğu Ege Suits projesinin örnek daireleri tamamlandı. Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Cayrimenkul Grup Başkam Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleşti. Egeleri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 


Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi olarak lanse edilen Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


'Sınırlı sayı sınırsız konfor' İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yan olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine...