25 / 04 / 2024

Ege Suits'in lansmanı yapıldı!

Ege Suits'in lansmanı yapıldı!

Egeliler'e yeni yasam alanı sunan Ege Suits'in lansmanı Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Konutlar, ağustosta teslim edilecek.




Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin, İzmirlilere yepyeni bir yaşam alam sunduğu Ege Suits projesinin örnek daireleri tamamlandı. Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Cayrimenkul Grup Başkam Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleşti. Egeleri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 


Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi olarak lanse edilen Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


'Sınırlı sayı sınırsız konfor' İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yan olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine odasına, tenis kortu ve basket sahasından minikler için düşünülmüş açık-kapalı çocuk oyun alanlarıyla 7 yıldızlı hizmetler sunuyor. İzmirlileri hak ettiği lüksle buluşturan Ege Suits; Pet, Game, Party, Fitness, Joy, Business, Cigar, Swimming Club gibi farklı ihtiyaç ve hobilere yönelik hazırladığı insan odaklı ayrıntılarıyla da fark yaratıyor. 


Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımında konuşma yapan Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, Ege Suits örnek daireyi sunmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirterek şunlan söyledi: "Projemiz 10bin m2 alan içerisinde yüzde 80'i peyzaj ve rekreasyon alanlarına sahip fıtness merkezi, spa merkezi, yaz kış girebilecekleri yüzme havuzu ile 7 yıldız hizmeti olan bir proje. Bir İzmirli olarak İzmir'in genel ihtiyaçlarını doğru analiz edip A Plus konutlarda bugüne kadar yapılan hataları görerek ve en ince detayına kadar sentezleyerek bu projeyi hayata geçirdik. İnşaatı tamamlanmamış projenin yüzde 50sini şimdiden sattık ve öngörümüz 2014 sonunda yüzde 80-901ara çıkması. Yeni sloganımız 'Sınırlı sayı sınırsız konfor' Bu çerçevede biz kendi komşularımızı burada ağırlamak için oldukça seçici davranıyoruz." 




Star Ege


Ege Suits İletişim:


Telefon: +90 232 435 46 46

Web Adres: http://www.egesuits.com/



Geri Dön