23 / 04 / 2024

ege suits teslim tarihi

ege suits teslim tarihi

Egeliler'e yeni yasam alanı sunan Ege Suits'in lansmanı Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Konutlar, ağustosta teslim edilecek.

Ege Suits projesinde dairelerin yarısı satıldı!

Ağustos ayında teslim edilecek Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki konutların yarısı satıldı.Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar ye

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede? 2023 yılında teslim!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Cer İstanbul'da teslim öncesi son fırsat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Cer İstanbul projesinde teslim öncesi son fırsatlar başladı. Cer İstanbul'da taksitler 2022'de başlıyor...

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

Cer Loft teslim tarihi!

Ege Yapı Yedikule projesi kapsamında satışa sunulan Cer İstanbul projesindeki 36 loft daire satılıyor. Peki teslimler ne zaman yapılacak? İşte Cer Loft teslim tarihi...

Ege Perla'da 10 yıl 0.98 faiz fırsatı!

İzmir Konak'ta İş GYO imzası ile hayata geçirilen Ege Perla'da 10 yıl 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim dairelere sahip olunabiliyor..

Ege Yapı Cer İstanbul fiyat!

Ege Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da daireler 2020'de teslim edilecek..

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Ege Yapı Cer İstanbul ne zaman teslim edilecek?

"Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan Cer İstanbul Ege Yapı projesini önümüzdeki haftalarda satışa çıkması bekleniyor.. 

Kordon İstanbul Ege Yapı fiyat tablosu!

Kordon İstanbul Ege Yapı fiyat tablosu 547 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

Ege Yapı Kordon İstanbul Evleri teslim tarihi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde yer alan Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Kordon İstanbul Evleri teslim tarihi..

ege suits teslim tarihi Haberi

ege suits teslim tarihi


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin, İzmirlilere yepyeni bir yaşam alam sunduğu Ege Suits projesinin örnek daireleri tamamlandı. Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Cayrimenkul Grup Başkam Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleşti. Egeleri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 


Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi olarak lanse edilen Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


'Sınırlı sayı sınırsız konfor' İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yan olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine...