16 / 04 / 2024

Ege Suits Kavuklar Gayrimenkul

Ege Suits Kavuklar Gayrimenkul

Egeliler'e yeni yasam alanı sunan Ege Suits'in lansmanı Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Konutlar, ağustosta teslim edilecek.

Ege Suits İzmir'de yaşam başladı!

İzmir, yaşam tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirecek bir proje ile tanıştı. Hayata değer katmak için tasarlanan EGE Suits, yaşayanlara sunduğu olanaklarla yaşam kalitesini hep daha yukarıya taşıyor.

İzmir Ege Suits projesinde yaşam başladı!

Dünyaca ünlü mimarların tasarladığı ve Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme’nin İzmir’e hediye ettiği EGE Suits’te yaşam başladı. Projenin yüzde 75’inin satışı tamamlandı.

İzmir Ege Suits'te satışların yüzde 75'i tamam!

Dünyaca ünlü tasarımcıların ince dokunuşlarıyla hayata geçen ve yüzde 75'inin satışı gerçekleşen 'Ege Suits' sahiplerini ağırlamaya başladı..

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Kavuklar İnşaat, İzmir Altındağ'da 1.165 konutluk yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor...

Kavuklar İnşaat İzmir'de yeni projeye başlıyor!

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi projelerinin ardından şimdi de İzmir Altındağ'da bin 160 dairelik konut projesine başlıyor.

İzmir'e 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım!

EGE Bölgesi'nin büyüme ve gelişme sürecinde İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirdi.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e beş yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış getirdi

Kavuklar'dan İzmir'e 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, "İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyoruz" dedi.

Ege Suits'in lansmanı yapıldı!

Egeliler'e yeni yasam alanı sunan Ege Suits'in lansmanı Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Konutlar, ağustosta teslim edilecek.

Ege Suits projesinde dairelerin yarısı satıldı!

Ağustos ayında teslim edilecek Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Ege Suits projesindeki konutların yarısı satıldı.Süit dairelerden oluşan sitede, elektrikli araba şarj ünitesinden oyun salonlarına kadar ye

Ege Suits projesinin örnek daireleri tanıtıldı!

Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan KAVUK ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte Weber'in katılımıyla gerçekleşti.

Ege Suits Projesi'nin yüzde 50'si satıldı!

Kavuklar'ın butik rezidans dairelerinin yarısı satıldı Kavuklar Gayrimenkul'ün Bornova Evka 3'te yeni bir yaşam alanı sunduğu Ege Suits Projesi'nin örnek daireleri tamamlandı. Projenin yüzde 50'si satıldı!

Ege Suits Kavuklar Gayrimenkul Haberi

Ege Suits Kavuklar Gayrimenkul


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin, İzmirlilere yepyeni bir yaşam alam sunduğu Ege Suits projesinin örnek daireleri tamamlandı. Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Cayrimenkul Grup Başkam Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleşti. Egeleri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 


Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi olarak lanse edilen Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


'Sınırlı sayı sınırsız konfor' İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yan olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine...