24 / 04 / 2024

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!

Firma: MSY Yapı

Proje: MSY Nefes

MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların fiyatları 749 bin TL'den başlıyor...



MSY Yapı tarafından hayata geçirilen  MSY Nefes  projesinin lansmanı gerçekleştirildi. MSY Nefes projesi İstanbul'un merkezi Anadolu Yakası'nın Pendik ilçesinde yükseliyor. Proje, E-5 ve E-6 ana arter yollarının arasında, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bağlantı yolu üzerinde konumlanıyor. 

Sahil yoluna, çevre hastanelere, okullara, alışveriş merkezlerine, deniz ulaşımı ve toplu taşıma kanallarına yakın konumuyla ön plana çıkan projenin yüzde 60'ı yeşil alanlardan oluşuyor. 

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

Aydos Ormanı'nın temiz havası ve masmavi deniz manzarasına sahip MSY Nefes projesinde uygun aidatlar, kesintisiz enerji ve 7/24 güvenlik imkanları sunuluyor. 

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

3 blok halinde yükseliyor

MSY Nefes, 7 bin 80 metrekarelik arazide 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 195 konut yer alıyor.

2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede daireler sade, şık ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekiyor.  

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

MSY Nefes projesinde kafeler, kapalı spor alanları, çok amaçlı basketbol sahaları, mini futbol ve voleybol sahaları, tematik çocuk oyun alanı, barbekü alanı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness salonu ve dinlenme mekanları da yer alıyor.

Projedeki konutlar, güneş ışığının eve girebilmesine imkan sağlayan ve yere kadar uzanan camlarla tasarlandı. Projedeki konutların balkonları, Aydos’un tertemiz havasına ve denize açılıyor.  

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

MSY Nefes detaylı fiyat listesi 

MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları metrekarelerine ve konut tiplerine göre değişiyor. İşte MSY Nefes projesinde yer alan konutların detaylı fiyat listesi: 

Projede yer alan konutların fiyatları 749 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 339 bin TL'ye kadar yükseliyor.

MSY Nefes projesinde 195 adet tahsisli kapalı otopark ve 3 ile 5 metrekare arasında depo alanları yer alıyor. Mimarlığını İbrahim Karaağaç'ın üstlendiği MSY Nefes projesi 32 bin 324 metrekare inşaat alanına sahip. 

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

Projede 141 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. MSY Nefes projesinde, 49 adet 2+1, 133 adet 3+1, 8 adet 4+1, 4 adet 4+1 dubleks, 1 adet 5+1 dubleks konut yer alıyor. 

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

MSY Nefes ile maviyle yaşamayı tercih edenlere yüksek tavanlı çatı dubleks ev, yeşille iç içe olmak isteyenlere de bahçeli ev seçenekleri sunuluyor. Kiraz ağaçlarının bulunduğu projedeki peyzaj konsepti ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. 

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

Proje, fonksiyonel mimari anlayış ile inşa edildi. Projede ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi olma imkanının sunulmasının yanı sıra yüksek prim potansiyeli de bulunuyor.

MSY Nefes in lansmanı yapıldı!

İletişim: Çınardere mahallesi, 450 konutlar caddesi No:20 Msy Nefes Satış Ofisi

Tel: 444 4 958

Web: https://msyyapi.com.tr/

MSY Nefes ön talep topluyor! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön