26 / 04 / 2024

Ege Suits proje detayları

Ege Suits proje detayları

Egeliler'e yeni yasam alanı sunan Ege Suits'in lansmanı Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Konutlar, ağustosta teslim edilecek.

Ege Yapı Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Ormanyaka konutları satışa çıktı. 125 adet konutun yer aldığı proje de yaşam 24 ay sonra başlayacak.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

Ege Yapı'dan İstanbul'a 5 yeni proje!

İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Ege Yıldızı Akbük fiyatları!

HSM İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ege Yıldızı Akbük fiyatları 265 bin TL’den başlıyor. Proje 670 daireden meydana geliyor.

Ege Vadisi'nde 2 bin 385 TL'den başlayan taksitlerle'

Ege ruhunu yansıtan sosyal alanları, peyzajı ve dekorasyonuyla Ege Vadisi yaşamdan beklentinizi yükseltecek.Ege Vadisi, hem yaşam hem de yatırım değeri isteyenler için Ankara’daki en ideal proje olarak öne çıkıyor.

Ege Suits proje detayları Haberi

Ege Suits proje detayları


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirmenin, İzmirlilere yepyeni bir yaşam alam sunduğu Ege Suits projesinin örnek daireleri tamamlandı. Egeliler tarafından yoğun ilgi gören Ege Suits örnek dairelerinin tanıtımı, Kavuklar Cayrimenkul Grup Başkam Metehan Kavuk ve projenin iç mimari Avusturyalı ünlü yüksek mimar Brigitte VVeber'in katılımıyla gerçekleşti. Egeleri tatil dönüşü yepyeni bir yaşam alanıyla karşılayacak olan Ege Suits, Ağustos 2014'te teslim ediliyor. 


Konforun ve lüksün doğayla bütünleştiği butik rezidans projesi olarak lanse edilen Ege Suits, 163 m2 ile 320 m2 arasında değişen 70 rezidanstan oluşan ilk katından dahi deniz görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla, ev sahiplerine eşsiz körfez manzarası keyfini yaşatıyor. 


'Sınırlı sayı sınırsız konfor' İzmir'de bir ilk olan üstü açılır ve kapanır yan olimpik yüzme havuzundan SPA'ya, yaklaşık 1000 metre yürüyüş parkurundan, şömine...