23 / 04 / 2024

ege vadisi ankara fiyat listesi

ege vadisi ankara fiyat listesi

Sinpaş GYO tarafından Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi Evleri üç etaptan oluşuyor. Projede yüzde 5 peşinat vererek ev sahibi olunabiliyor...

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Vadisi'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ege Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? 

Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade sunuluyor.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Ege Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29355 ada 1 parselde yer alan Ege Vadisi Projesine ait 688 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ege Vadisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Ege Vadisi Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi!

Sinpaş tarafından Çaykara-Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabileceğiniz plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi ve Ankara manzarasıyla öne çıkıyor.

ege vadisi ankara fiyat listesi Haberi

ege vadisi ankara fiyat listesi

1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Ege Vadisi projesi 26 bin 900 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da inşa ediliyor. 


Sinpaş Ege Vadisi Evleri toplam 887 daireden meydana geliyor. Üç etap olarak planlanan Ege Vadisi Evleri'nde etaplar Ege, Foça ve Cunda olarak isimlendirildi. 


Ege Vadisi Ankara fiyat listesi!


Sinpaş GYO imzası taşıyan Ege Vadisi Sinpaş projesinde fiyat listesi 1+1 dairelerde 383 bin TL, 2+1 dairelerde 576 bin TL, 3+1 dairelerde ise 912 bin TL'den başlıyor.  


Çankaya Ege Vadisi Sinpaş 2017 ödeme planı!


Ankara Ege Vadisi ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat verildikten sonra 2018 yılına kadar ödeme yapılmıyor. Sonrasında ise Ocak 2018 tarihinde yüzde 15'lik ödeme yapılıyor. Teslimde de yüzde 40 ödeme yapıldıktan sonra 2018 yılında 50...