18 / 04 / 2024

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 



Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı.Toplam arsa alanı 26 bin 905 metrekare olan Ege Vadisi'nde 892 konut mevcut. Her ihtiyaca yönelik çeşitli büyüklüklerde daire seçeneklerine sahip projede  1+0, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Temmuz 2019'da teslimelere başlayan Ege Vadisi'nde fiyatlar 415 bin ile 1 milyon 375 bin arasında değişiyor. Ayrıca, 180 aya 0.99 vade fırsatı ile projeden ev almak mümkün.  Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabilecek plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi manzarası ve lüks standartlarıyla öne çıkan roof lounge alanı yer alıyor. 

Alaçatı Çarşısı

Ege rüzgârları estiren projede, Alaçatı Çarşısı’na kolayca ulaşılabiliyor. Şirin kafeleri, taş sokağı, mavi tenteli dükkanları ve güler yüzlü esnafıyla Alaçatı Çarşısı'nın bir parçası Ankara'da yer alıyor.


Doğanın tüm güzellikleri Ankara’da yaşanacak

Ankara’nın en yüksek noktasında yer alan Ege Vadisi'nde peyzaja önem veriliyor. Çeşitli ağaç türlerine sahip projede, ormangülleri, mor salkımlarla bütünleşen lavantalar, iğdeler, sığlalar, akasyalar yer alıyor. Geniş balkonlara ve roof lounge alanına sahip proje Mogan Gölü manzarasını sunuyor.  Projede herkese hitap eden donatı alanları mevcut. Parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları yer alıyor. 

Ödül kazandırdı

Sinpaş GYO, Ege Vadisi için zarafet ve konforu birleştirerek tasarladığı örnek dairesi ile gayrimenkul sektörü için önemli bir kuruluş olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından, Interior Design Show Home (En İyi İç Tasarım) ödülünü aldı. 

Web: www.egevadisi.com


Geri Dön