19 / 04 / 2024

ege vadisi kampanyalar

ege vadisi kampanyalar

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Vadisi'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ege Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? 

Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade sunuluyor.

Türk tarımının Silikon Vadisi kuruluyor!

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Menemen Çiftliği’nde tarım teknoparkı oluşturma çalışmalarında sona yaklaşıldığından bahseden İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Bu çiftlik Türk tarımının Silikon Vadisi olacak. Tarımla teknolojiyi birleştiren tüm girişimlerin çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Ege Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29355 ada 1 parselde yer alan Ege Vadisi Projesine ait 688 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Ege Vadisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Ege Vadisi Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi!

Sinpaş tarafından Çaykara-Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabileceğiniz plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi ve Ankara manzarasıyla öne çıkıyor.

Ege Vadisi'nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi projesi Ankara Çankaya-Oran’da çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor. Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzaraya sahip projede 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Ege Vadisi Sinpaş'ta yüzde 5 peşinatla!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Ege Vadisi  projesinde 3 etap bulunuyor. Etaplar Ege, Foça ve Cunda olarak isimlendirildi..

Ege Vadisi Çankaya görseller!

"Kalbi Ege’de kalanlar için Ankara’da eşsiz bir Ege yaşamı başlıyor" sloganı ile tanıtılan Ege Vadisi'nde Ege, Foça ve Cunda olarak 3 etap bulunuyor..

ege vadisi kampanyalar Haberi

ege vadisi kampanyalar

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı.Toplam arsa alanı 26 bin 905 metrekare olan Ege Vadisi'nde 892 konut mevcut. Her ihtiyaca yönelik çeşitli büyüklüklerde daire seçeneklerine sahip projede  1+0, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Temmuz 2019'da teslimelere başlayan Ege Vadisi'nde fiyatlar 415 bin ile 1 milyon 375 bin arasında değişiyor. Ayrıca, 180 aya 0.99 vade fırsatı ile projeden ev almak mümkün.  Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabilecek plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi manzarası ve lüks standartlarıyla öne çıkan roof lounge alanı yer alıyor. 

Alaçatı Çarşısı

Ege rüzgârları estiren projede, Alaçatı Çarşısı’na kolayca ulaşılabiliyor. Şirin kafeleri, taş sokağı, mavi tenteli dükkanları ve güler yüzlü esnafıyla Alaçatı...