19 / 03 / 2024

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.



Sinpaş değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve öğretmelerimize özel başlattığı kampanyasıyla İstanbul,  Ankara  ve Bursa’da seçili projelerinde inanılmaz indirimler sunuyor.

Öğretmenler Günü’ne özel kampanya 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak bu özel indirimlerden sadece öğretmenler değil 1. derece yakınları da yararlanabilecek.

Sinpaş 6 projesinde geçerli olan bu indirimi Finans Şehir’de 30 bin TL, Queen Bomonti’de 20 bin TL, Altınoran’da 20 bin TL, Marina Ankara’da 20 bin TL, Ege Vadisi’nde 15 bin TL ve Bursa Modern’de 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Kampanyaya dahil projeler hakkında,


Sinpaş Finans Şehir

Sinpaş Finans Şehir, projesi dünyanın en önemli yatırım üslerinden biri olarak planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Sinpaş Finans Şehir, konut, home ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. 2 bin 650 konutun yer aldığı projede, 1 oda 1 salondan,  3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor. Sinpaş Finans Şehir, tüm detayları keyifle ve titizlikle çalışılmış yatay mimarisiyle hem yatırım hem de oturum de değeriyle büyük ilgi görüyor.

Queen Bomonti

Sinpaş imzasıyla İstanbul’un kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının yeni merkezi Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti; Queen Bomonti projesi, taçlı özgün mimarisi, 10 bin metrekarelik şehir parkı, highlife temalı evleri, ihtişamı ve estetiğiyle İstanbul’un cazibe merkezinde kusursuz bir yaşamı, hayal olmaktan çıkarıyor. Queen Bomonti; şehir parkının içinde yer alan yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet alanı, yüzme havuzu ve güneşlenme terası ile hem şehri hem doğayı doya doya yaşayabilme imkânı sunacak.


Altınoran

Başkent Ankara’yı ilklerle tanıştıran Altınoran Türkiye’nin en büyük temalı yaşam projesi. Proje içinde yılın 365 günü kayak yapmaya imkân sağlayan ve projenin içinden teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland, Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde bulunan 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatan Skywalk, macera severler için ExtremeLand yer alıyor.

Marina Ankara

Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıran proje Marina Ankara projesi yükselmeye devam ediyor. Marina Ankara’da, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılıp, kanolarla kürek çekmek, kıyı teraslarında oturup suyun keyfini yaşamak, günlük yaşamın bir parçası haline gelecek. Eymir gölü manzarası da, Marina Ankara projesi sakinlerinin sahip olduğu ayrıcalıklardan biri.

Ege Vadisi

Ege Vadisi, bir yanda eşsiz Vadi manzarası, diğer yanda Ege’ye özgü güzellikleri ile Ankara’nın en gözde lokasyonu Çankaya Oran’da Dikmen Vadisi’ne en hakim konumda yer alıyor. Çiçeklerle süslü geniş balkonlarınızda manzaranın tadını doyasıya çıkartabilecek, aşağıya indiğinizde karşınıza çıkan Alaçatı Çarşısı, toprağı, kokusu ve dokusuyla yeniden doğmuş gibi hissettiren Ege peyzajı, Ankara’nın 60 metrelik en uzun kumsallı havuzu ve yılın 365 günü keyfini çıkarabileceğiniz 4 mevsim plajı ile kusursuz yaşam hayalleriniz gerçek oluyor.

Bursa Modern

Bursa’nın uluslararası ödüllü ilk ve tek konut projesi Bursa Modern projesi, büyük bir gölet ve kenarında bulunan yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ile rezidanslardan meydana geliyor. Bursa’nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern, 26 bin metrekarelik gölet, gölet kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidansları ile göz dolduruyor. Dağ ve şehir manzarasının birlikte görülebildiği Bursa Modern'de göl kenarındaki iskele meydanları, göl ve doğa manzaralı kuleleri, çiçek kokulu bahçeleriyle doğanın içinde sağlıklı bir hayatın kapılarını aralanıyor.

http://sinpas.com


Geri Dön