28 / 03 / 2024

Trendyol.com'a üye olana Feriloftta 50 bin TL'ye varan indirim fırsatı!

Trendyol.com'a üye olana Feriloftta 50 bin TL'ye varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen özel alışveriş sitesi trendyol.com bir ilke imza atarak son dönemlerin parlayan butik konut projelerinden Feriloft için 50 bin TL'ye varan indirim sağlıyor....



Türkiye’nin en hızlı büyüyen özel alışveriş sitesi trendyol.com bir ilke imza atarak son dönemlerin parlayan butik konut projelerinden Feriloft için çok özel indirimler sunuyor. Trendyol.com, 24 Kasım’10- 4 Aralık’10 tarihleri arasında Feriloft’tan daire almak isteyenlere 50.000TL’ ye varan indirim avantajı sağlıyor.

Modaya öncülük ederek en iyi marka ve tasarımcıların ürünlerini %85’e varan indirimlerle üyelerine sunan trendyol.com, Türkiye‘de ilk kez bir konut projesini müşterileriyle e-ticaret sitesi üzerinden indirimli fiyatlarla buluşturuyor.

Dünyanın önde gelen markalarına 3’er günlük kampanyalarla yer veren trendyol.com, İstanbul’un en hızlı gelişen, alışveriş noktalarına yakınlığı ile şehrin merkezinde, Feriköy’de bulunan Feriloft için üyelerine 10 günlük kampanya düzenliyor. Trendyol.com üyeleri, www.trendyol.com’dan 20TL‘ye alacakları indirim kuponları ile 160.000TL-440.00TL fiyat aralığındaki 1+1, 2+1, 3+1 dairelere, 50.000TL’ye varan indirimlerle sahip olabilecekler. 56m2 ile 159 m2 arasında değişen dairelere kuru temizlemeden, vallet parkinge, concierge hizmetinden temizlik servisine, fitness ve restorana çok farklı hizmetler sunuluyor. Lüks yaşamı uygun fiyatlarla buluşturan trendyol.com, 24 Kasım-4 Aralık 2010 tarihleri arasında Feriloft için satışa sunacağı limitli sayıdaki indirim kuponlarına 3 ay geçerlilik süresi veriyor. 

Ayrıntılar için: www.trendyol.com

Basında yer alan diğer haberler:

Kupon ile konutta indirim dönemi
Türkiye’de ilk kez bir konut için indirim kuponu yayınlayan internet sitesi trendyol.com, 24 Kasım-4 Aralık 2010 tarihleri arasında Feriloft’tan daire almak isteyenlere 50 bin TL’ye kadar varan indirim avantajı sağlıyor.
Dünyanın önde gelen markalarına 3’er günlük kampanyalarla yer veren trendyol.com, Feriköy’de gerçekleştirilen Feriloft için üyelerine 10 günlük kampanya düzenledi. Kampanya ile trendyol.com sitesinden 20 TL’ye bir indirim kuponu alanlar, Feriloft’tan 160 bin TL’lik konutta 20 bin TL, 300 bin TL’ye satılan konutta 40 bin TL ve 440 bin TL’ye satılan konuttan da 50 bin TL’lik indirim kazanıyor.
24 Kasım - 4 Aralık 2010 tarihleri arasında Feriloft için satışa sunacağı limitli sayıdaki indirim kuponlarına 3 ay geçerlilik süresi veriyor. Yüzölçümleri 56 ile 159 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı projede kuru temizlemeden, vallet parkinge, concierge hizmetinden temizlik servisine, fitness ve restorana kadar çok farklı hizmetler sunuluyor.

Trendyol.com'dan konut indirimi

Türkiye'de ilk kez bir konut projesini müşterileriyle e-ticaret sitesi üzerinden indirimli fiyatlarla buluşturuyor. Trendyol.com, 24 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında Feriloft'tan daire almak isteyenlere 50 bin TL'ye varan indirim avantajı sağlıyor.

Dünyanın önde gelen markalarına 3'er günlük kampanyalarla yer veren Trendyol, Feriköy'de bulunan Feriloft için üyelerine 10 günlük kampanya düzenliyor. Trendyol. com üyeleri, 20TL'ye alacakları indirim kuponları ile 160 bin TL ile 440 bin TL fiyat aralığındaki 1+1,2+1,3+1 dairelere, 50 bin TL'ye varan indirimlerle sahip olabilecekler. 56 metrekare ile 159 metrekare arasında değişen dairelerde kuru temizlemeden, vale yardımına, concierge, hizmetinden temizlik servisine, spor salonundan restorana kadar çok farklı hizmetler sunuluyor.
Hürriyet Emlak


Geri Dön