25 / 04 / 2024

Ege Yakası İstanbul nerede

Ege Yakası İstanbul nerede

Sinpaş'ın 40. yılına özel fırsatlar kampanyalarla devam ediyor. Sinpaş GYO'nun 40. yılına özel ödeme planları bulunan Ege Yakası İstanbul ve İstanbul Sarayları projelerinden biraz bahsedelim.

Ege hayalleriniz bir bavula sığmıyorsa: Ege Yakası İstanbul!

Eviya Gayrimenkul projesi olarak hayata geçirilen Ege Yakası İstanbul, 531 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan kampanya ile yüzde 8 peşinat verildikten sonra 3 ayrı ara ödeme yapılıyor. Geri kalan konut bedeli 30 aya kadar vadelendiriliyor...

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Sinpaş GYO Ege Yakası projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 27 parselde bulunan Ege Yakası Projesine ait 8 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ege Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Ege Yakası ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ege Yakası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesinde bulunan Ege Yakası projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Kuzey Yakası fiyatları!

10 blok şeklinde tasarlanan Emlak Konut Kuzey Yakası, İstanbul Kayaşehir'de inşa ediliyor. Projede peşin ödemede yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Emlak Konut Kuzey Yakası fiyatları...

Kuzey Yakası nerede?

Emlak Konut projesi olan Kuzey Yakası İstanbul Başakşehir’de ofisler yarın satışa çıkıyor. Projede 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanlarına da yer veriliyor.

Ege Yakası Halkalı'da 6 bin 300 TL taksitle!

İstanbul Halkalı'da yer alan Ege Yakası Evleri'nde 6 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi!

378 adet konutun yer aldığı Ege Yakası'nda 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Ege Yakası Halkalı güncel fiyat listesi...

Ege Yakası Halkalı'da avantajlı ödeme fırsatı!

EgeYakası’nda konutların yüzde 90’ı satıldı. Aralık 2016’da teslimatların yapılacağı projede kalan sınırlı sayıdaki daire için ise çok avantajlı bir ödeme planı hazırlandı.

Sinpaş GYO Ege Yakası değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Ege Yakası Projesi'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen açıklama şöyle...

Ege Yakası İstanbul nerede Haberi

Ege Yakası İstanbul nerede

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İstanbul  Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yer alan İstanbul Sarayları ve Ege Yakası İstanbul projelerinde Sinpaş'ın 40. yılına özel fırsatlar bulunuyor.


Toplamda 1,200 konuttan oluşan İstanbul Sarayları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 119 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


İstanbul Sarayları projesi sosyal olanakları arasında; tenis kortları, fitness merkezi, süs havuzları, sauna, güvenlik hizmetleri, koşu parkurları, basketbol sahası, yüzme havuzu, kayıkhane bulunuyor. Sinpaş'ın 40 yılına özel fırsatlar kapsamında projede peşinatsız 40 ay taksit imkanı sağlanıyor. Yüzde 10'u 3 ay sonra, yüzde 10'u 9 ay sonra, kalan kısım ise 24 ay sonra ödenebiliyor. 


Sinpaş'ın Ege Yakası İstanbul projesi ise 85 bin...