23 / 04 / 2024

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.



Ege Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Cendere Vadisi’nde geliştirdiği, iki yıldır üst üste “Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilen Kordon İstanbul projesinin 3 etabının içerisinde yer alan  toplam 9 bin 600 metrekarelik ticari alanı hemen teslim fırsatı ile satışa çıkardı.

Ticari alanların büyüklükleri 82 metrekare ile 430 metrekare arasında değişen Kordon İstanbul’da, daha büyük metrekare talep eden yatırımcılar için de daha geniş alanlar da oluşturulabiliyor. 

Kordon İstanbul’un açık hava cadde mağazaları, özellikle pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan açık havada alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik mağazalarıyla 240 metre uzunluğundaki bu cadde, alışveriş merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak değişen yaşam biçimlerine uyumlu olarak hizmet veriyor.

Seyrantepe’de en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezi olmaya aday olan Kordon İstanbul’un ticari alanları, sunduğu avantajlar ve sahip olduğu konum ile yatırımcısına büyük kazanç da sağlıyor. Levent ve Maslak’ın yanı başında, çevresindeki alışveriş merkezleri, üniversiteler ve yaşam alanları ile İstanbul’un en merkezi noktaları arasında bulunan bölgeden günlük ortalama 18 bin araç geçiyor. 

Hem kiralama hem de satışı yapılan ticari alanlarda kiracısı hazır olarak satışa çıkarılan dükkânların yanı sıra kiralama görüşmeleri süren dükkânlar da bulunuyor. Ege Yapı, yatırımcıların satın aldığı dükkânlar için kiralama hizmeti talep etmesi durumunda kendi bünyesinde kiralama hizmeti de sunarak hızlı bir kazanç getirisi de sağlıyor.

 

Web: https://www.egeyapi.com/


Geri Dön