18 / 04 / 2024

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışı 2020

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışı 2020

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman?

Pulsar İnşaat imzasını taşıyan Trios 2023 projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayata geçiriliyor. Peki Trios 2023 açık artırma ihalesi ne zaman yapılacak?

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Trıos Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla satışa çıkarılıyor.

Özyurtlar dükkanlarını açık artırmayla satışa çıkardı!

Özyurtlar Holding, Esenyurt’taki projesi ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırma yoluyla satışa sundu. 

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor!

Büyükyalı İstanbul'un yarımada bloğu satışa çıkıyor. 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire alternatiflerinin yer aldığı projede daire fiyatları 935 bin TL'den başlıyor. 

Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla hayat bulan Lens Yapı, ilk projesini Kurtköy’de inşa ediyor. Lens İstanbul'un ikinci etabı satışa çıkıyor.

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışı 2020 Haberi

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışı 2020

Ege Yapı, İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Cendere Vadisi’nde geliştirdiği, iki yıldır üst üste “Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilen Kordon İstanbul projesinin 3 etabının içerisinde yer alan  toplam 9 bin 600 metrekarelik ticari alanı hemen teslim fırsatı ile satışa çıkardı.

Ticari alanların büyüklükleri 82 metrekare ile 430 metrekare arasında değişen Kordon İstanbul’da, daha büyük metrekare talep eden yatırımcılar için de daha geniş alanlar da oluşturulabiliyor. 

Kordon İstanbul’un açık hava cadde mağazaları, özellikle pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan açık havada alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik mağazalarıyla 240 metre uzunluğundaki bu cadde, alışveriş merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak değişen yaşam biçimlerine uyumlu olarak hizmet veriyor.

Seyrantepe’de en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezi olmaya aday olan Kordon İstanbul’un...