24 / 04 / 2024

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nidapark Küçükyalı projesinde hayat bulan Multi Evler projesinin lansmanı yapıldı. 

Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirilen lansmanda açıklamalarda bulunan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidaprk Küçükyalı projesinde yer alan ve sağlıklı alışveriş konseptine uygun olarak tasarlanan 350 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı dükkanlarının satışa çıktığını belirtti.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Özcan Tahincioğlu, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtleri arasında yer alan Küçükyalı’da hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı; satışları tamamlanan Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef, Mahalle ve yeni satışa sunulan Büyükada etaplarından meydana geliyor. Bütün etaplar kendi içerisinde birbirinden bağımsız olup; her etap için ayrı olarak tasarlanan yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi, kent meydanı ve parklar yer alıyor. Proje içerisinde sağlıklı alışveriş konseptine uygun olarak planlanan 350 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı ile bir çok tanınmış markaların yer alacağı mağazaları, Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan restoranları, günün yorgunluğunu atacak mekânları ve çocuklar için oluşturulacak eğlenceli oyun alanları ile dışarı çıkma ve alışveriş merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırırarak değişen yaşam biçimleri ve ihtiyaçlarına cevap verecek. Proje içerisinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı ticari ünitelerimize çok yoğun bir ilgi var. Bu sebeple satışını öne çekerek yakın bir zamanda  1. fazının satışlarına başlayacağız. Özellikle cadde mağazacılığına duyulan ihtiyaç buranın önemini arttırdı."

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!


Geri Dön