26 / 04 / 2024

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor! İhalesi 13 Aralık' ta!

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor! İhalesi 13 Aralık' ta!

Firma: Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama

Proje: Batışehir

Emlak Konut GYO, Ege Yapı ve EPP imzası ile hayata geçirilen Batışehir cadde dükkanları satışa sunulduğu 121 farklı mağazadan oluşacak olan cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak.



Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor. Toplam 121 adet cadde dükkanının açık arıtmaya satışa sunulduğu projede ihale 13 Aralık 2014 Cuma günü saat 10:00'da  Batışehir  satış ofisine gerçekleşecek. 

1 kilometre uzunluğunda açık havada alışveriş imkanı sunan Batışehir cadde dükkanları projesinde 166 bin TL'den başlayan muhammen bedelle açık artırma usulü ile satışa sunuluyor.

Batışehir projesi günde yaklaşık 300 bin araç ve 1 milyon insanın geçiş güzergahında yer alıyor. Proje TEM'den direk giriş imkanı sağlarken TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı aksına komşu olarak bulunuyor. 

Batışehir konutları 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar değişen büyüklüklere sahip. Projede 40 farklı daire tipi bulunuyor. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Batışehir projesinde toplamda 3 bin 226 konutun yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları ise 255 bin TL'den başlarken, Loca evler 216 bin TL'den, Premium evler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Batışehir ofislerinde ve rezidanslarında ortak alanlarında concierge hizmetleri, copy center, özel yemek salonları, otopark ve valet parking, arşiv odaları, donanımlı güvenlik hizmetleri, VIP Lounge, lobi ve danışma, depolama alanları, IT hizmeti gibi seçenekler bulunuyor.


Batışehir Evleri iletişim

Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul

Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön