29 / 03 / 2024

ege yapı Hasköy Yün İplik Fabrikası

ege yapı Hasköy Yün İplik Fabrikası

Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisi Ege Yapı imzası ile projelendiriliyor. Söz konusu alanın imar planı değişikliği İBB'de kabul edildi..

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Ege Yapı Kekliktepe'de 0 faizle 24 ay vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Urla Kekliktepe projesinde 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. Ege Yapı Kekliktepe projesinin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Ormanyaka'da yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı!

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı sunuluyor. Peki Ege Yapı Ormanyaka'da konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Ege Yapı Modernyaka konutlarında 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz avantajı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Şirket 3+1 ve 4+1 konut tipleri için yüzde 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz fırsatı sağlanacak. İşte projenin tüm detayları...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

Ege Yapı Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Ormanyaka konutları satışa çıktı. 125 adet konutun yer aldığı proje de yaşam 24 ay sonra başlayacak.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 24 ay sonra!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde peşin ödemeler için geçerli yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede? 2023 yılında teslim!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

ege yapı Hasköy Yün İplik Fabrikası Haberi

ege yapı Hasköy Yün İplik Fabrikası

Bir dönem, sanayileşmenin getirdiği ağır kirlilik yüzünden kimsenin yüzüne bakmadığı Hasköy, parlak bir geleceğe doğru ilerliyor. Bölgenin makus talihi Koç Müzesi'nin 1994'te faaliyete geçmesi ile değişti.

Beyoğlu Belediyesi'nin bölgedeki birkaç mahalleye ilişkin kentsel dönüşüm planları, Hasköy'deki gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Bölge, şu sıralar konut üreticilerinin markajı altında. Bölgedeki kentsel dönüşüm, sadece depreme dayanıksız olan konutları kapsamıyor, eski fabrika binaları da bu dönüşümden nasibini alıyor. İşte bu tür fabrikalardan birisi de 66 yıllık bir geçmişe sahip olan Eluaşvili Ailesi'ne ait Hasköy Yün iplik Fabrikası.

Yaklaşık 15 dönüm arazi üzerine kurulu olan fabrikanın yerine Ege Yapı tarafından, konut ve AVM'den oluşan yeni bir projenin gerçekleştirileceği yönündeki kulis haberimizi 2016 Haziran'da Para Dergisi yazmıştı. Aradan geçen sürede ilgili imar planı değişikliği 16 Şubat günü toplanan...