20 / 04 / 2024

Ege Yapı istanbul projeleri

Ege Yapı istanbul projeleri

İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi!

Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında konumlanıyor. Peki, 1+0'dan 4+1'e farklı daire tipleri bulunan projedeki daireler ne kadar? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul 2020 fiyat listesi...

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 2020!

Ege Yapı Kordon İstanbul güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e farklı seçenekleri bulunuyor.

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Ege Yapı Cer İstanbul fiyat!

Ege Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da daireler 2020'de teslim edilecek..

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Ege Yapı Cer İstanbul satışta! 

"Nesilden nesile aktarılacak paha biçilemez bir eser" olarak basına tanıtılan Ege Yapı'nın Cer İstanbul projesinde satışlar başladı...

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul satılık daire!

Ege Yapı Emlak Konut'tan 302 milyon 680 bin TL'ye satın aldığı arazi üzerinde yepyeni bir projeye başlıyor. Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. 

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi!

Yaklaşık 120 adet dairenin yer alması planlanan Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesi yakın zamanda satışa çıkacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Ege Yapı Cer İstanbul ne zaman teslim edilecek?

"Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan Cer İstanbul Ege Yapı projesini önümüzdeki haftalarda satışa çıkması bekleniyor.. 

Ege Yapı istanbul projeleri Haberi

Ege Yapı istanbul projeleri

İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, “Ege Yapı olarak merkezi lokasyonlar insanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. inanç Kabadayı, yaşamın başladığı Batışehir’de yılın ilk çeyreğinde basın mensuplarıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında, sektör ve Ege Yapı’nın çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.


2015 yılında iki genel seçime ve dış ekonomik etkenlere bağlı olarak iç piyasada dönemsel bir durgunluk yaşandığını belirten H. İnanç Kabadayı, “Bu durgunluk dönemlerinde sektördeki talep sadece ötelendi. Ege Yapı olarak...