25 / 04 / 2024

ege yatırımları 2014

ege yatırımları 2014

Başbakanlık Yatırım Destek Ajansı Başkanı İlker Aycı, Türkiye ’nin Marmara ’dan ibaret görülmediğini ve Manisa, Balıkesir, İzmir gibi Ege kentlerini de ilginin arttığını dile getirdi

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımlar durmadı!

Darbe girişimi, Türkiye'de yabancı yatırımcının en yoğun faaliyet gösterdiği serbest bölgelerden olan Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımları durduramadı.

Ege Bölgesi'ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın TBMM’ye sunduğu programda, İzmir ve Ege Bölgesi’ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor.

Özel sektör inşaat yatırımları arttı!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Özel sektör inşaat yatırımları büyümeye devam ediyor!

Özel sektör inşaat yatırımları 2014 yılında yüzde 9.4 artış gösterirken sektör, 2015 yılında da büyümeye devam ediyor.

Türkiye rüzgar yatırımlarında Avrupa'da 5'inci oldu!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliğinden, 2014 yılında rüzgar enerjisi yatırımlarında Türkiye 'nin, Avrupa 'da beşinci, dünyada onuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

İZSU 2015'teki yatırımları için 593 milyon lira kaynak ayırdı!

2014 yılı boyunca kente 267 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı.

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı!

Deloitte yabancı yatırımları yüzde 54 arttı. DELOITTE Türkiye’ nin raporuna göre, iki seçime ve gelişmekte olan piyasalardaki likidite baskısına rağmen 2014 yılında yatırımcılar, Türkiye’den vazgeçmediler.

ege yatırımları 2014 Haberi

ege yatırımları 2014


Başbakanlık Yatırım Destek Ajansı Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin Marmara Bölgesi'nden ibaret olmadığını yatırımların Ege'ye doğru kaydığını söyledi. Aycı, "Yatırımlarda, Manisa, Bursa, Balıkesir, İzmir gibi güneybatıya kayma var" diye konuştu. Dünyanın önde gelen 120 Japon firması ekonomik performansı ile yıldızı parlayan Türkiye'ye yatırım kararı aldığını belirten Aycı, bu Japon şirketlerin Türkiye pazarına girmek için hazırlık yaptığını da açıkladı. 


CEO'ların radarı

Aycı, "Aktif olarak Türkiye'de 200 Japon şirketi bulunuyor. Yeni şirketler, temsilcilik, ofis, şirket açma konusunda araştırma yaparken, mevcut şirketler de yatırımlarını ikiye katlamak istiyor" diye konuştu. Aycı, "Türkiye artık seçim gündemlerinde gerilen bir ülke değil. Mali disiplinden taviz verilmiyor. Demokratik olgunluğa ulaşırken, ekonominin, istikrarın öneminin de farkında. 2014'ün Türkiye için riskli bir yıl olduğunu söyleyemem. Esas risk dünya ekonomisinde. Artık, Türkiye, Marmara...