25 / 04 / 2024

EgeYapı Group açıklama

EgeYapı Group açıklama

EgeYapı Group tarafından İstanbul Avrupa yakası Bağcılar' da konumlandırılan Batışehir projesinde yangın çıktı. EgeYapı Group'tan Batışehir yangını ile ilgili açıklama geldi. Yangın 15 dakika içerisinde söndürüldü ve hasar meydana gelmedi...

Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

Ön talep toplanmaya devam eden projede satışlar 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede peyzaj alanında birçok ağaç bulunuyor. Peki Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Projede ön talep toplanma dönemi başlanıyor. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Ukra City'nin toprak sahibi Işıklar ailesinden flaş açıklama!

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Kartal Pega Egeyapı Group Evleri!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip.

Egeyapı Group Pega Kartal iletişim!

Dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Egeyapı Group Pega Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

EgeYapı Group açıklama Haberi

EgeYapı Group açıklama

EgeYapı Group tarafından yapılan açıklama şöyle;


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da inşası devam eden Batışehir F Blok inşaatının çatı katında 24 Mart 2014 tarihinde saat 15.45 sıralarında izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla 35 metrekarelik küçük bir alanda yangın meydana gelmiştir. Yangın, yaklaşık olarak 15 dakika içerisinde bünyemizde bulunan ekipler ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürülmüştür. Yangın sonucunda önemli bir hasar oluşmamıştır, inşaat çalışmaları devam etmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla

Kurumsal İletişim

EgeYapı...