19 / 04 / 2024

eğitim yapıalrı Emre Arolat Architects

eğitim yapıalrı Emre Arolat Architects

Emre Arolat Architects, Dünya Mimarlık Festivali’nde Abdullah Gül Üniversitesi Şehir Kampüsü projesi ile “Eğitim Yapıları” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanınmışlar Eğitim Mimarlık Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Tanınmış tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metgi Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Tutacak tarafından kuruldu.

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ottoman Eğitim Sağlık Enerji İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

eğitim yapıalrı Emre Arolat Architects Haberi

eğitim yapıalrı Emre Arolat Architects

Dünya Mimarlık Festivali jürisi, bu ödülü verirken, projenin, eski yapıların ve binaların yeni bir masterplan ve mimari özelliklere uygun ve uyum içerisinde değerlendirilmesini gözönünde bulundurdu.


Jüri kararında, projede kullanılan grafik ve planların “çok zarif bir mimari dil ortaya çıkardığı”  kayda geçirildi.


Cumhuriyet döneminin ilk ve en büyük sanayi kuruluşlarından Sümerbank Bez Fabrikası'nın atıl tesisleri, Abdullah Gül Üniversitesi'nin eğitim, kültür ve sosyal merkezi olarak hizmet verecek. AGÜ'nün ilk öğrencileri, 2013-2014 akademik yılında fabrikanın eski depolarından dönüştürülen dersliklerde ders başı yapacak. Kayseri'de 1933 yılında Rus mühendislerce kurulan Sümerbank Bez Fabrikası, üretimini 1999 yılında durdurmuştu.


EAA-Emre Arolat Architects, geçtiğimiz senelerde toplam 12 proje ile finale kalmış ve 2011 senesinde Antakya Müze Otel ve Sancaklar Cami projeleri ile ‘Highly Recommended’ ödülüne layık görülmüştü.


Singapur’da beşincisi düzenen Dünya...