20 / 04 / 2024

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat adres

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat adres

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazmi Ekiz tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazmi Ekiz tarafından kuruldu.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

Troı Consultants Uluslararası Teknik Müşavirlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troı Consultants Uluslararası Teknik Müşavirlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fehmi Altan tarafından kuruldu. 

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Müteahhitlerden yurtdışındaki ihalelere teknik müşavir talebi!

Teknik müşavirlik sektörü devletten destek bekliyor. Müteahhit Özen Kuzu, “Devletin teknik müşavirlik alanına destek vermesi şart. Çünkü, onlar ihaleyi kazanırsa, bizler de inşaat işini alabiliyoruz” dedi.

Cpd Mühendislik Proje Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cpd Mühendislik Proje Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Caner Durmuş tarafından 40 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün İklim Atılgan tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Endam Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Endam Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ahmet Ertem Salur, Tamer Tunca ve Osman Naci Erdem ortaklığında 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

SDA Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

SDA Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Limited Şirketi, Vefa Okumuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

Zema Zemin ve Malzeme Araştırma Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Zema Zemin ve Malzeme Araştırma Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi, Ahu Didem Peker Çöloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat adres Haberi

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat adres

Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazmi Ekiz tarafından kuruldu.


Ekiz Teknik Müşavirlik İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...