26 / 04 / 2024

ekolojik projeler

ekolojik projeler

Artık neredeyse her konut projesinde yer alan su konsepti gelişiyor. Klorlu yüzme havuzları ya da süs göletleri, içinde bitkilerin olduğu ve yüzülebilen ekolojik gölet ve havuzlara dönüşüyor

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri 5 Mayıs'ta verilecek!

II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışmasında dereceye giren projeler belli oldu.Ödüller 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle teslim edilecek..

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nda derece alan projeler belli oldu!

Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması jüri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 49 Projenin incelendiği toplantıda dereceye giren projeler belli oldu. Dereceye giren projelere 15 Ekim de İl Bank sosyal tesislerinde toplam 154 Bin TL ödül dağıtılacak.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı Samsun'da yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadı yükseliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Asma Bahçeler en çok ilgi gören projeler arasına yerleşti!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler, eşsiz konumu ve sıradışı mimarisiyle ev sahibi olmak isteyenlerin son dönemde en fazla ilgi gösterdiği projeler arasına yerleşti.

Siv Yapı, Sivas'ta Bilici Termal'i hayata geçiriyor!

Anadolu'nun nüfus yoğunluğu en yüksek şehirlerinden Sivas'a, Siv Yapı tarafından 80 milyon dolar yatırım değerine sahip projeler inşa edilecek. Bilici Termal ile Türkiye'nin ilk ve tek jeotermal ekolojik tesisini Sivas'a kazandırıyor...

Katkı payı verilen projeler!

Bina, arsa ve araziler için tespit edilen vergi değeri üzerinden yıllık olarak tarh, tahakkuk ve tahsil edilen emlak vergisinin belli bir kısmı katkı payı olarak ödeniyor. Peki tahsil edilen katkı payı nerede kullanılıyor? İşte katkı payı verilen projeler

24 İleri Projeler 2015’e kadar 300 milyar dolarlık proje yapacak!

24 İleri Projeler, Halkalı’da hayata geçirdiği Cadde 24 projesindeki satışları 2 haftada tamamlayınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket 2015 yılında yatırım değeri 300 milyon dolar olan yapılara imza atacak.

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Aytuğ Balcıoğlu: Kısa sürede Dikili'yi kalkındıracak projeler inşa edeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları, Dikili 'de toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan daire başkanları, Dikili Belediyesi 'yle birlikte yaptıkları ortak çalışmalarla büyük projeler gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.

Domaç Turizm İnşaat Ekolojik Tarım Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Domaç Turizm İnşaat Ekolojik Tarım Gıda Limited Şirketi, Can Hüseyin Domaç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran 2014 tarihinde Beyoğlu, Tarlabaşı'nda kuruldu.

İdris Güllüce: Çevre kirliliği ve ekolojik tahribat her ülkenin ortak sorunu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Toplu Açılış Töreni'nde, hızla gelişen dünyada atıklar, çevre kirliliği ve ekolojik tahribatın her ülkenin ortak sorunu olduğunu belirtti.

ekolojik projeler Haberi

ekolojik projeler

Yüzülebilir göletleri tasarlayan Cem Botanik sahibi Ayşe Şirin, bahçesinde yer olmayanlara dikey duvar ve çatı bahçesini öneriyor

Giderek büyüyen ve kalabalıklaşan emlak projeleri artık yeşil alan ve suyu da zorunlu hale getirdi. Artık neredeyse her projede yeşil alana toplam konut alanından daha fazla yer ayrılıyor. Aynı şekilde su da konut projeleri başta olmak üzere gayrimenkul projelerinin vazgeçilmez unsurlarından biri oldu. Sadece yüzme havuzları değil biyolojik göletler de neredeyse her markalı konut projesinde var. Projelerdeki su trendi eskiden sadece yüzme havuzları, süs havuzları ya da göletleriyle sağlanırken artık hayatın her alanında olduğu gibi ekolojik kavramı havuzlara da yansıdı. Artık konut projeleri içinde süs havuzu olarak yer alan ekolojik havuzlarda da yüzülebilecek. Sinpaş Grubu gibi su temalı projeler yapan şirketlere ekolojik göletler...