19 / 04 / 2024

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi emlak sektörünü etkiledi mi

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi emlak sektörünü etkiledi mi

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altan Elmas, "Sektörlerin geneli için çok yerinde ve nefes aldıracak düzenlemeler yapılmıştır” dedi…

Dirençli şehirler için 81 ile kentsel risk kalkanı modeli geliyor!

AK Parti, yerel seçim beyannamesindeki "dirençli şehirler" oluşturma hedefiyle belediye yönetimlerini kentsel dönüşüm konusunda seferber edecek. Kentleri ekonomik ve doğal riske karşı koruyacak olan "Kentsel Risk Kalkanı" modeli tüm Türkiye'de yaygınlaştırılacak.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi için artık şart yok! E-devletten başvurana 1100 TL her ay verilecek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketini için şart aranmıyor! E-devletten başvuran pek çok vatandaşa 1100 TL her ay devlet tarafından verilecek. EİKP yardımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Malatya'da esnafa 457 bin TL kira yardımı yapıldı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar yaşayan Malatya esnafı Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 457 bin TL kira desteği aldı.

748 bin esnaf 18,6 milyar lira kredi kullandı!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında çıkarılan Esnaf Destek Paketi ile Halkbank aracılığı ile şimdiye kadar 747 bin 801 esnaf ve sanatkar, toplam 18 milyar 526 milyon lira kredi kullandı.

Berat Albayrak'tan inşaat güven endeksi açıklaması!

Berat Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile verdiğimiz destekler, sektörel güven endekslerimize de yansıdı. Veriler, bu zor süreçten güçlenerek çıkacağımıza olan inancımızı destekliyor" dedi.

Berat Albayrak'tan FİKKO açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) toplantısında, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında normalleşme sürecinde gelinen noktayı ve küresel gelişmeleri istişare ettiklerini aktardı.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nde çimento ve hazır beton sektörü de olmalı!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, çimento ve hazır beton sektörünün de Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamına alınması gerektiğini söyledi...

Berat Albayrak'tan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs salgını sonrası dönemde de güçlü Türkiye'nin güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmaksızın çalışacaklarını aktardı.

Halkbank'ın destek paketi esnafın yüzünü güldürüyor!

Halkbank'ın Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf ve sanatkarlar için sunduğu "Esnaf Destek Paketi", "İşletme Kredisi" ve "Paraf Esnaf Kart" paketleri, işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

2020 konut kredisi erteleme nasıl yapılır?

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında kredi ödemeleri 3 ay süre ile ertelendi. Konut kredisi erteleme işlemleri de başladı. konut kredisi erteleme işlemleri nasıl yapılır? İşte konut kredisi erteleme ile ilgili merak edilenler...

Hanelere 1000'er lira desteğin başvuru detayları belli oldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında hane başına 1000'er lira desteği içeren 3. faz sosyal destek programı için başvuruları e-Devlet üzerinden almaya başladı.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi emlak sektörünü etkiledi mi Haberi

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi emlak sektörünü etkiledi mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi"ni çok isabetli bulduklarına vurgu yapan KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, paketin inşaat ve konut sektöründeki önemi üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Altan Elmas, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi" hakkında açıklamalarda bulundu. Elmas, "Sektörlerin geneli için çok yerinde ve nefes aldıracak düzenlemeler yapılmıştır. Ancak bazı sektörlere sağlanacak muhtasar, KDV ve SGK primlerinin Nisan, Mayıs ve Haziran ödemelerinin 6'şar ay ertelenmesi kapsamına inşaat ve konut sektörünün de önemle alınması gerektiğini düşünüyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi" ile ilgili KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas da görüşlerini aktardı.

SEKTÖRLERİN...