20 / 04 / 2024

Ekşioğlu Demir iletişim

Ekşioğlu Demir iletişim

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Demir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers iletişim için 0 216 551 02 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilecek proje 1.250 adet konuttan meydana geliyor.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Karasu Ekşioğlu City iletişim!

Karasu Ekşioğlu City iletişim bilgilerinin detaylarını öğrenmek için 0(212) 521 10 40 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Karasu Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daire yer alıyor.

Sakarya Ekşioğlu City satış ofisi!

Sakarya Ekşioğlu City projesinde çocuk kreşi, çocuk oyun alanları, botanik bahçesi, sinema, yüzme havuzu, özel plajı, fitness center yer alıyor. İşte Sakarya Ekşioğlu City satış ofisi adres bilgileri...

Ekşioğlu City iletişim bilgisi!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ekşioğlu City projesinde toplam 400 adet daireden oluşuyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yükseliyor. İşte Ekşioğlu City iletişim bilgisi...

Ekşioğlu City teslim tarihi!

Toplam 17 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ekşioğlu City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1, 3 oda 1 salon salon şeklinde dizayn edildi. İşte Ekşioğlu City teslim tarihi...

Karasu Ekşioğlu City fiyat listesi!

Toplam 400 adet daireden oluşan Karasu Ekşioğlu City projesi 17 blok şeklinde yükseliyor. Proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde yer alıyor. İşte Karasu Ekşioğlu City fiyat listesi...

Karasu Ekşioğlu City' de daireler 134 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Ekşioğlu City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Karasu Ekşioğlu City' de daireler 134 bin 500 TL' den başlıyor.

Can Ekşioğlu Cannes'da Era Avrupa Ödül Gecesi’ne katıldı!

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu, geçtiğimiz salı günü Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen ‘Era Avrupa Ödül Gecesi’ne katıldı.

Ekşioğlu Demir iletişim Haberi

Ekşioğlu Demir iletişim

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...